Afaceri dulci cu SmartCash Enterprise

Afaceri dulci cu SmartCash Enterprise

Cum veștile bune circulă repede, un nou retailer a ales să-și dezvolte afacerea cu ajutorul SmartCash Enterprise – soluția noastră specializată pentru managementul rețelelor de magazine.

King of Sweets comercializează dulciuri naturale, precum diverse sortimente de halva, batoane din semințe de susan sau floarea-soarelui și caramel, drajeuri cu arahide, stafide etc., în diverse ambalaje și gramaje. Retailerul își distribuie produsele prin marile lanțuri de hypermarketuri prezente pe piața din România dar deține și propriul magazin, precum și un depozit. Iată de ce avea nevoie de o soluție care să-i asigure controlul absolut asupra stocurilor, dar și mobilitate, rapiditate și eficiență în activitățile operaționale de zi cu zi.

Ei bine, specialiștii din departamentul comercial și din cel tehnic al Magister Software au oferit o soluție adaptată specificului și nevoilor King of Sweets, astfel încât afacerea și mai ales managementul acesteia să fie la fel de dulci precum produsele.

Cum afacerea se va dezvolta, probabil, în viitor, magazinului actual alăturându-i-se și altele, SmartCash Enterprise licență principală OEM  a fost soluția suficient de complexă pentru a oferi toate functionalitățile necesare comerțului modern, dar și ușor de implementat în viitoarele unități. Astfel, la momentul extinderii afacerii, același software va putea fi cu ușurință implementat și în noile magazine, asigurând astfel managementul centralizat și controlul unificat asupra stocurilor.

Ce dotări cuprinde magazinul King of Sweets?

În ceea ce privește dotările hardware, echipamentele alese sunt stații de lucru specializate pentru retail, constând în sisteme EasyData cu flux operațional pentru recepția mărfurilor, emitere facturi, avizare, retur etc., toate concepute pentru un consum redus de energie.De asemenea, s-a optat pentru stațiile SmartBox, dotate cu procesoare Intel Core I5, conectate la un server central de date, compatibile cu o multitudine de alte echipamente periferice specifice activității în retail: cântare electronice, casa de marcat, scanner de coduri de bare etc.

Totodata, soluția integrată în magazinul și depozitul King of Sweets include și terminale Mobility pentru colectarea mobilă de date, asociate cu programe software specializate – SmartCash Mobility. Cu ajutorul acestei soluții mobile, timpul necesar pentru efectuarea operațiilor de recepție și  transfer de marfă se reduce simțitor, înlesnind astfel munca personalului și eliminând riscul de erori.

Cât despre programele software incluse în soluția implementată, au fost selectate următoarele aplicații:

  • SmartCash Enterprise licență principală OEM – pentru dezvoltare pe termen lung, în rețea;
  • SmartCash Mobility – pentru control și mobilitate;
  • SmartCash Oxygen – pentru management bazat pe informații clare, accesibile oricând, de oriunde;
  • SmartCash Everywhere – pentru interacțiunea în timp real între magazin și depozitul central.

Cu o astfel de soluție, viitorul se anunță… dulce. Îi dorim clientului nostru succes și spor la vânzări!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 − 1 =

false

false

false

false

false