Ce au invatat retailerii utilizatori SmartCash la Scoala de Vara Magister 2017

Ce au invatat retailerii utilizatori SmartCash la Scoala de Vara Magister 2017

Cea de-a sasea editie a Scolii de Vara Magister – initiativa unica pe piata solutiilor software pentru retail din Romania – a ajuns la final. Oferite gratuit utilizatorilor SmartCash, workshop-urile s-au desfasurat, ca de obicei, in fiecare zi de vineri din luna august si au atras peste 50 de participanti.

Pe parcursul celor patru zile, in cadrul workshop-urilor gratuite, retailerii prezenti au avut ocazia de a-si perfectiona cunostintele de utilizare a programelor SmartCash RMS si de a se pune la curent cu noutatile implementate in platforma. De asemenea, retailerii si-au impartasit experientele privind utilizarea platformei in diferite domenii de activitate.

Workshop-urile din Scoala de Vara Magister 2017 au inceput cu prezentarea celor două noi modele de imprimante fiscale inteligente, Athlos și Epson, deja pregătite pentru noua legislație fiscală si disponibile acum împreună cu programul SmartCash POS versiunea 6. In cadrul prezentarii, consultantii SmartCash au pus accent pe operatiunile de emitere a bonurilor fiscale din aplicatia SmartCash POS, detalierea formatelor de afisare a datelor pe bon, functionalitati in regim de intrerupere a bonului fiscal etc.

Printre temele abordate la Scoala de Vara Magister 2017, menite sa-i ajute pe participanti in eficientizarea activităților cotidiene din retail, se numara:

  • gestionarea comenzilor de aprovizionare într-o manieră planificată;
  • gestionarea gratuităților primite de la furnizori în procesul de recepție marfă;
  • funcționalitățile pentru site-urile de vânzări online, disponibile în aplicația SmartCash Shop;
  • anularea facturilor de vânzare cu ridicata;
  • posibilitatea emiterii facturilor de scontare.

De asemenea, partenerii Lyoness au prezentat retailerilor prezenti avantajele programelor de fidelizare şi marketing prin instrumente inovatoare de tip discount și cash-back, precum cele oferite de integrarea intre platforma software SmartCash RMS si reteaua de magazine integrate in sistemul Lyoness.

Iata cateva mesaje pe care ni le-au transmis la finalul evenimentului:

Florina Radu, IMPRIM BRASOV

Utilizam SmartCash de doi ani. Este un program destul de usor de utilizat, descopar mereu ceva nou. Imi este util la aflarea stocurilor, la efectuarea comenzilor; asa stiu pentru fiecare produs exact cand a intrat si cand a iesit din gestiune.” 

Alexandru Balanescu, manager cash&carry, AUTO IMPEX PRIMA, utilizator SmartCash din 2005

“O solutie buna, la un pret ok.”

 Daniela Mocanu-Arbi, director magazin PRONTO MOBILE

“SmartCash ma ajuta pentru comenzi, receptii, transferuri, rapoarte etc. Practic, tot ce tine de back-office.”

Ionut Marineata, contabil, AURA & RARES

“SmartCash ne ajuta sa tinem mai usor sub control vanzarile si stocul.”

Gabriela Catalina Costache, operator baze de date, IMPEX CRISTIM SRL (companie din grupul CRIS-TIM) 

“Am ales SmartCash pentru gestionarea corecta a stocurilor din magazine. Cele mai utilizate functii sunt gestionarea documentelor de marfa, transfer marfa intre magazine, modificari pret, retur furnizor, card client”

Florin Tifrea, sef contabil, INDUSTRY TRANSILVAN SRL – Gheorgheni

“Pentru noi, cea mai utila functie SmartCash este cea de export baze de date”

Scoala de Vara Magister va reveni in august 2018, cu cea de-a saptea editie de seminarii gratuite dedicate utilizatorilor SmartCash. Pana atunci, acestia pot adresa intrebari sau sugestii si propune teme de discutie pe forumul www.smartcash.ro. Pentru traininguri specializate in magazine sau head-office, va rugam sa ne contactati la e-mail office@magister.ro sau telefon 031.821.01.50

Voi ce asteptari aveti de la Scoala de Vara Magister si de la solutiile SmartCash? Asteptam cu drag mesajele voastre!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 3 = 5

false

false

false

false

false