Rețeaua Sam Meat – Satu Mare se extinde cu SmartCash RMS

Rețeaua Sam Meat – Satu Mare se extinde cu SmartCash RMS

Orice retailer își dorește să se extindă. Iar când afacerea crește și visul unei rețele devine realitate, este esențial să aibă o soluție de management performanță, care să-i permită să evolueze în infrastructură și sprijin constant în adaptarea proceselor operaționale din magazine. Iată de ce numeroase rețele de retail au ales solutiile software SmartCash RMS și suportul asigurat de rețeaua națională de parteneri certificați Magister: pentru o colaborare eficientă, care le permite să-și împlinească viziunea la standardele dorite.

Un bun exemplu în acest caz este rețeaua de magazine Sam Meat Industry, aparținând producătorului omonim de carne și produse din carne. Situat în Satu Mare, producatorul a inaugurat deja trei magazine alimentare specializate, cu asistență la servire, conectate la o centrală.

În centrala de magazine Sam Meat a fost implementată soluția software ce include aplicațiile SmartCash Enterprise, SmartCash Everywhere și SmartCash Oxygen iar în magazine SmartCash Shop și SmartCash POS.

Soluția SmartCash RMS implementată în rețeaua de magazine Sam Meat Industry asigură:

  • comunicarea eficientă, în timp real, cu centrala și gestionarea distribuită a vânzărilor: magazinele efectuează comenzi folosind modulul de comenzi automate, livrările fiind realizate de către centrală;
  • controlul centralizat asupra stocurilor din magazine;
  • gestionarea portofoliului de produse;
  • implementarea eficientă a prețurilor și a politicilor de vânzare;
  • posibilitatea de a organiza programe de fidelizare și alte facilități specifice comerțului modern, disponibile acum, prin SmartCash RMS, oricărui retailer, indiferent de amploarea afacerii și nișa de activitate.

Mai multe informații despre schița completă de dotare a rețelei de magazine Sam Meat Industry veți găsi aici.

Pentru a ajuta personalul de vânzare să se familiarizeze cu soluția SmartCash RMS implementată în magazine, partenerul nostru Simon Electronics, centru teritorial de suport tehnic autorizat Magister, a organizat un program de training special cu personalul Sam Meat Industry. Astfel, angajații au primit suportul necesar, în vederea derulării procesului de vânzare la casa de marcat, transmiterea comenzilor de aprovizionare către centrală și multe alte informații utile care le vor înlesni semnificativ munca de zi cu zi.

Intră în rețeaua profesioniștilor Magister! 

Solicita Informatii

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 2 = 6

false

false

false

false

false