Undă verde la fonduri nerambursabile și în retail

Undă verde la fonduri nerambursabile și în retail

Vești bune pentru comercianți: dacă aveți planuri de dezvoltare și v-ați propus investiții în active corporale noi, precum construirea și extinderea spațiilor de producție, dotări cu mobilier, echipamente informatice și birotică sau investiții în realizarea de instrumente de comercializare online, aflați că, începând de astăzi, 23 februarie, puteți solicita o finanțare nerambursabilă ce ar acoperi până la 60-70% din valoarea proiectului.

Într-o piață atât de dinamică precum cea a comerțului cu amănuntul, toți retailerii, de la micile magazine de proximitate, până la marile rețele, trebuie să-și consolideze, eficientizeze și modernizeze activitatea pentru a avea rezultate. Câștigători pe termen lung vor fi cu siguranță cei care știu deja să folosească acest tip de finanțare în avantajul lor.

Evaluați ce tehnologie v-ar putea ajuta să vă eficientizați afacerea, fie că este vorba despre echipamente, mobilier sau despre upgradarea soluțiilor software pentru magazin. De pildă, Magister Software vă oferă soluții complete la cheie pentru retail, de amenajare pentru spațiul comercial și industrial, adaptate în funcție de specificul și nevoile fiecărei afaceri.

În retail, consumatorii sunt tot mai pretențioși și concurența tot mai acerbă. De aceea, pentru centralele lanțurilor de magazine, Magister a lansat recent aplicația specializată, SmartCash Enterprise. Aceasta asigură managementul centralizat al lanțului de magazine în ceea ce privește controlul comercial și al personalului, monitorizând permanent activitatea rețelei de magazine.

În concluzie, o finanțare nerambursabilă ce poate acoperi până la 60-70% din valoarea proiectului, fie că vorbim despre micile magazine de proximitate sau despre rețele cu zeci sau chiar sute de unitati, poate fi o bună oportunitate de dezvoltare. Aveți la dispoziție șase luni pentru a depune cererea de încasare a banilor, până la data de 23 august 2017.

Dacă aveți nevoie de finanțare pentru afaceri în retail, analizați-vă opțiunile ținând seama și de această oportunitate. Mai multe informații despre acest proiect găsiți aici. Spor și succes!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 5 = 1

false

false

false

false

false