Dezvoltarea vine natural pentru utilizatorii soluțiilor SmartCash RMS

Dezvoltarea vine natural pentru utilizatorii soluțiilor SmartCash RMS

La aproape 5 ani de la implementarea solutiei SmartCash Retail Management System in primul sau magazin, Ki-Life a deschis luni, 10 februarie, o a doua unitate comerciala in Bucuresti, pe strada C.A. Rosetti la numarul 14-16. Comerciantul, actualmente specializat in produse alimentare si nealimentare naturiste si ecologice, activeaza in zona Pietei Amzei de aproximativ 11 ani. Din 2006 insa, a adoptat un nou profil de retail, devenind Ki-Life Natural – minimarket cu produse naturale.

Finele anului 2008 aducea automatizarea proceselor aferente fluxului de lucru al magazinului cu ajutorul solutiilor de retail SmartCash de la Magister Software. Astfel, Ki-Life avea sa inceapa o noua etapa a activitatii sale, cu un magazin modern si capabil sa gestioneze provocarile si cerintele retailului modern.

Deschiderea celui de-al doilea magazin Ki-Life a prilejuit si configurarea retelei cu o centrala in care functioneaza componentele software SmartCash Everywhere, pentru a facilita consultarea stocului si a vanzarilor din orice unitate, si SmartCash Oxygen – pentru rapoarte complexe de business intelligence, necesare unei afaceri dinamice. Solutia integrata SmartCash pentru Ki-Life Rosetti este de tip monopost, cu front office-ul si back office-ul functionand pe aceeasi statie de lucru.

In portofoliul Magister Software se regasesc si alti comercianti importanti, specializati pe nisa produselor naturale, care au ales solutiile de gestiune si vanzare SmartCash RMS datorita capacitatii acestora de a opera rapid cu un numar mare de produse si controlului riguros pe care il ofera in gestionarea unei activitati comerciale diverse si dinamice.

SmartCash RMS este singura platforma software pentru retail utilizata deopotriva in magazine individuale si in retele cu peste 100 de unitati, in minimarketuri si supermarketuri, in magazine specializate sau universale, sustinand dezvoltarea comerciantilor pe masura ambitiilor.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


7 + 7 =

false

false

false

false

false