“Un magazin pe un stick” – Soluția completă care incape intr-un buzunar!

“Un magazin pe un stick” – Soluția completă care incape intr-un buzunar!

Aflat mereu în oferta furnizorului, pachetul promotional pentru magazine revine începând cu luna noiembrie, sub titulatura  “Un magazin pe un stick” , într-o nouă formulă, mai atractivă, atât pentru comercianții aflați la început de drum, care nu au utilizat până în prezent o soluție de gestiune informatizată, cât și pentru magazinele independente mici și mijilocii.

Pachetul promoțional în varianta inedită cu monitor touchscreen, preinstalat pe un PC stick Win 10, vine în întâmpinarea comercianților asigurând modalitate, fiabilitate si control intr-un spatiu extrem de redus.

Dimensiunile monitorului Touchscreen cu diagonală de 15.6” și designul elegant, fac din ASUS VT 168H un monitor touchscreen accesibil pentru POS. Monitorul poate fi ajustat în mai multe unghiuri de vedere, ceea ce îl face extrem de practic  și recunoaște zece puncte de atingere în același timp. Grație tehnologiei ASUS, pentru reducerea oboselii ochilor pe percursul orelor lungi de lucru, monitorul are emisie redusă de lumină albastră.

ASUS Stick PC QM1 dotat cu procesor quad-core Intel Atom X5-Z8300, memorie 2GB RAM, 32GB storage este un PC de dimensiuni reduse (doar 11 cm) incredibil de ușor (38.24 grame). Prin prisma configurației este recomandat pentru un sistem POS sau pentru sisteme backoffice digitale de dimensiuni extrem de reduse. Deține multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv WiFi și Bluetooth și se livrează cu Windows 10 Home preinstalat.

Nu în ultimul rând, cititorul de coduri de bare unidirectional Ls2208, dotat cu conectare USB, este simplu de folosit, excelând prin performanță și fiabilitate.

Soluția touchscreen “Un magazin pe un stick” include câte o licență SmartCash POS  versiunea Standard și SmartCash Shop versiunea Compact, un hub USB, componente periferice (inclusiv UPS) și un voucher de instalare și training. În componența pachetului, Magister oferă garanție de 1 an de zile pentru toate componentele hardware din pachet și acces la actualizările celor două programe SmartCash timp de 3 luni de la instalare. Prețul promoțional este de 3619 lei inclusiv TVA pentru produse și servicii ce cumulează o valoare totală de 5739 lei.

Promoția este disponibilă exclusiv în rețeaua de Parteneri Certificați Magister, care vor asigura și serviciile de instalare și training, garantate de voucherul inclus în pachet dar și pentru comercianții din țară care achiziționează pachetul cu soluția touchscreen completă “Un magazin pe un stick”.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false