Alege servicii suplimentare

Pentru ca nici o afacere nu seamana cu alta, Magister Software iti ofera posbilitatea de opta pentru serviciile aditionale de intretinere a solutiei pe care doresti sa le incluzi in abonamentul tau lunar.

Transfer de date in retele de magazine

1Parte vitala a retelei tale de magazine, sistemul de transfer de date prin Internet trebuie sa mearga intotdeauna ca uns pentru ca transferurile de marfa sa ajunga la timp, iar modificarile de pret sa fie operate in timp util in intreaga retea. Magister Software are infrastructura si experienta necesara intretinerii acestui sistem si iti poate garanta intotdeauna functionarea in parametri optimi.

Back-up automat al bazelor de date in cloud

2Back-up-ul este colacul de salvare al bazelor tale de date. Afacerea ta de retail depinde in mare masura de integritatea sistemului tau de date. Consolidarea unor baze de date cu informatii cheie referitoare la produse, clienti, furnizori, magazine s.a.m.d. cere munca, dar mai ales mult timp, iar niciun comerciant serios nu ar trebui sa riste sa piarda intr-o secunda efortul depus pe parcursul unor luni sau ani din cauza unui accident. Realizand zilnic operatii de back-up in cloud-ul Magister, va puteti relua rapid activitatea in caz de avarie.

Revizie tehnica periodica a magazinelor

3Sistemele informatice pentru magazine sunt adaptate operarii in timp real folosind o gama larga de echipamente conectate prin intermediul componentelor software. Pentru ca sistemul tau informatic sa ramana performant ca in prima zi, reviziile periodice sunt obligatorii. Departamentul tehnic Magister stie cel mai bine care sunt aspectele esentiale ale solutiei tale, cum sa le evalueze si depaneze pentru a functiona la parametri optimi. Revizia tehnica presupune: verificarea echipamentelor, identificarea componentelor uzate si inlocuirea lor, efectuarea operatiilor de intretinere a bazelor de date, actualizarea listei de utilizatori SmartCash RMS, inlaturarea programelor parazite si devirusarea sistemelor.

. Livrare gratuita de consumabile la sediul tau

4Magister asigura transportul lunar gratuit al comenzilor de consumabile, lansate de clientii care beneficiaza de servicii de intretinere pe baza abonamentului lunar. Portofoliul de produse consumabile cuprinde role de hartie termica si role de etichete termice adezive de toate dimensiunile, potrivite pentru o multitudine de tipuri de case de marcat, cantare cu etichetare sau imprimante de etichete cu coduri de bare.

cefovex.

Care sunt serviciile suplimentare de care ai nevoie? Completeaza formularul si te putem ajuta.

 Transfer de date pentru reteaua de magazine Back-up automat al bazelor de date in cloud Revizie tehnica periodica a magazinelor Livrare gratuita de consumabile la sediul tau

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate

false

false

false

false

false