Alaturi de comercianti de la primii pasi


Alaturi de comercianti de la primii pasi

La Magister Software, comerciantii se bucura de gratuitate la serviciile de asistenta tehnica de la distanta in prima luna de la implementare. Este un bonus pe care il oferim tuturor clientilor noi fiindca suntem constienti ca primii pasi sunt cei mai anevoiosi.

Fie ca este vorba de dificultati in utilizarea programului de gestiune, fie cu aparatura, echipa de suport tehnic Magister va sta la dispozitie in mai putin de 10 secunde, cat dureaza sa ne apelati la numarul de telefon al dispeceratului: 021.569.36.99.

Desigur, noi stim ca problemele nu se opresc dupa 30 de zile sau dupa 5 ani si de aceea am creat abonanamentul lunar de intretinere a solutiei.

Iata trei motive pentru care aveti nevoie de un abonament de intretinere lunara:

  • Cel mai important, beneficiati de asistenta tehnica permanenta si dupa implementare. In perioada critica de dupa instalare este vital ca asistenta tehnica specializata sa nu sufere intreruperi pentru a preveni erori majore.

  • Fluctuatia de personal ce survine implicit informatizarii unui magazin nu va va afecta dramatic activitatea in magazin, iar angajatii vostri vor avea acces in orice moment la consultanta specializata.

  • Primiti o sumedenie de bonusuri mai mici sau mai mari, despre care v-am mai vorbit in trecut: tarife preferentiale la serviciile oferite de Magister, numar de telefon unic la nivel national, revizie tehnica o data la 6 luni, back-up automat al bazelor de date din magazine si livrare gratuita a produselor consumabile pe care le comandati.

Retineti, de asemenea, ca plata abonamentului va incepe numai dupa ce implementarea solutiei in magazin a fost receptionata, iar orele contractate au fost consumate.

Abonamentul de intretinere pentru solutiile SmartCash RMS asigura un start bun si o dezvoltare sustinuta oricarei noi initiative in retail. Va invitam sa profitati si voi de acest avantaj!

Despre Autor

Stefania Moraru, Asistent PR & Marketing, Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


7 + 1 =

false

false

false

false

false