Automatizarea proceselor de business cu SmartCash RMS și Mago4


Automatizarea proceselor de business cu SmartCash RMS și Mago4

Bogdan Bratu, Business Development Manager in cadrul firmei Zucchetti, prezent in cadrul Conferintei Nationale Magister Software, a deschis seria prezentarilor de business din partea a doua, cu prezentarea celor doua noi module speciale, ce unifica modele de business ce utilizeaza SmartCash RMS alaturi de solutia Mago4.

Alaturi de Nadir Azam, colegul sau din echipa Zucchetti Worldwide Business Operations, dl. Bratu a prezentat modalitatile de unificare a celor doua modele de business folosind SmartCash RMS alături de Mago4.

Au fost detaliate cele mai importante beneficii pentru utilizatorul final, la implementarea celor doua module, GlobalSal responsabil cu elaborarea si calculul salariilor si cel de-al doilea modul care ofera solutia ideala pentru automatizarea proceselor de evidenta, control si gestionare a personalului.

Parteneriatul dintre Magister Software si dezvoltatorul platformei ERP Mago4 vizeaza o puternica integrare cu platforma pentru retail SmartCash RMS

Redam mai jos, integral, interviul video acordat de Bogdan Bratu, Business Development Manager, Zucchetti Worldwide Business Operations.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − 1 =

false

false

false

false

false