Cum a fost la Intalnirea Partenerilor Magister 2012?


Cum a fost la Intalnirea Partenerilor Magister 2012?

… excelent! Dar mai bine, urmariti materialul video de mai jos.

Cu mai putin de doua saptamani in urma, in perioada 9-11 noiembrie, am avut placerea de a ne reintalni partenerii din intreaga tara. Ne bucuram foarte tare si consideram o mare realizare faptul ca Intalnirea Partenerilor Magister a devenit un eveniment de referinta pentru segmentul furnizorilor de solutii pentru retail, dar in special ca, de la an la an, comunitatea noastra devine din ce in ce mai inchegata.

Am avut prilejul sa ne punem la curent cu tot ce misca in domeniul nostru, i-am premiat pe cei mai buni si am propus partenerilor nostri obiective indraznete pe care stim ca le vor atinge, dar, cel mai important, am apucat sa ne vedem fata in fata, o ocazie tot mai rara in programele noastre din ce in ce mai aglomerate. Ca de fiecare data, intalnirea anuala este o oportunitate pentru noi de a ne consolida reteaua de parteneri.

Nu este un lucru usor sa mentii o relatie de colaborare la mai bine de 400 sau 500km departare. Acesta este si scopul intalnirii: de a aduce laolalta o comunitate raspandita pe intreg teritoriul Romaniei.

Pe intreaga durata a intalnirii, partenerii Magister au fost la inaltime. Atat la conferinta de sambata, cat si pe ringul de dans… Daca nu ne credeti pe cuvant ca a fost un eveniment grozav, avem dovada! Asa cum v-am obisnuit, pentru fiecare moment important din evolutia Magister, avem un clip video pe care va invitam sa-l urmariti:

Multumim tuturor partenerilor si invitatilor speciali pentru participare si dorim sa ne vedem si anul urmator. Vom avea ce povesti, 2013 se anunta a fi un an foarte dinamic pentru domeniul nostru de activitate!

Ramaneti aproape, cat de curand vom publica interviurile cu castigatorii premiilor si nu numai!

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 − = 5

false

false

false

false

false