Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS


Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS

Continuam seria interviurilor video filmate la Intalnirea Partenerilor Magister 2017, desfasurata in week-end-ul 3-5 noiembrie a.c., la Cheile Gradistei Fundata Resort.

Domnul Silviu Costea, administratorul societatii Ram-Tech Datanetwork din Galati, ne-a vorbit despre cel mai important proiect, de automatizare si integrare a solutiei SmartCash RMS in reteaua de magazine Suru COM.

Finalizat cu succes anul acesta de echipa Ram-Tech Datanetwork, proiectul Suru COM Sulina consolideaza portofoliul de implementari ale suitei de solutii software SmartCash RMS in zona de est a tarii.

Anul acesta, chiar si in conditiile unei piete in crestere lenta, platforma software SmartCash Retail Management System a inregistrat vanzari cu 7% mai mari decat in 2016 in judetele Galati, Tulcea, Braila, Constanta si Vrancea, potrivit datelor prezentate in cadrul Intalnirii Partenerilor Magister 2017.

Si anul acesta, tot mai multi comercianti precum reteaua de magazine Suru COM – Sulina au ales sa-si gestioneze si sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul solutiilor integrate SmartCash RMS. Care au fost motivele care i-au determinat sa opteze pentru solutia noastra va invitam sa aflati din interviul video de mai jos.

https://youtu.be/jHgBAhmJk0w

Din zona de sud-est a tarii, partener Magister Software de aproximativ 15 ani, Gabriel Ceara, administratorul companiei Relsys Pro din Constanta, a vorbit despre transformarea provocarilor in oportunitati de dezvoltare prin targetarea corecta a nisei comerciale, utilizand o solutie scalabila si performanta precum SmartCash RMS: “Concret, clientii cu care colaboram din 2007 si-au deschis un magazin de oportunitate la vremea respectiva si am ajuns in 2017 la retele de magazine tocmai datorita acestei scalabilitati si versatilitati propuse de Magister – centrala de magazine, ERP-uri s.a.m.d.”

Reteaua de Parteneri Certificati Magister se extinde constant la nivelul intregii tari, asigurand, totodata, perfectionarea continua a specialistilor implicati in instalarea si mentenanta solutiilor SmartCash RMS.

https://youtu.be/Zb5wOAcWUV0

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 + 2 =

false

false

false

false

false