Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS


Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS

Continuăm seria interviurilor video filmate la Întâlnirea Partenerilor Magister 2017, desfășurată în week-end-ul 3-5 noiembrie a.c., la Cheile Grădiștei – Fundata Resort.

Domnul Silviu Costea, administratorul societății Ram-Tech Datanetwork din Galați, ne-a vorbit despre cel mai important proiect, de automatizare și integrare a soluției SmartCash RMS în rețeaua de magazine Suru COM.

Finalizat cu succes anul acesta de echipa Ram-Tech Datanetwork, proiectul Suru COM – Sulina consolidează portofoliul de implementări ale suitei de soluții software SmartCash RMS în zona de est a țării.

Anul acesta, chiar și în condițiile unei pieţe în creştere lentă, platforma software SmartCash Retail Management System a înregistrat vânzări cu 7% mai mari decât în 2016 în județele Galați, Tulcea, Brăila, Constanța și Vrancea, potrivit datelor prezentate în cadrul Întâlnirii Partenerilor Magister 2017.

Și anul acesta, tot mai mulți comercianți precum rețeaua de magazine Suru COM – Sulina au ales să-și gestioneze și să-și dezvolte afacerea cu ajutorul soluțiilor integrate SmartCash RMS. Care au fost motivele  care i-au determinat sa opteze pentru soluția noastră vă invităm să aflați din interviul video de mai jos.

Din zona de sud-est a țării, partener Magister Software de aproximativ 15 ani, Gabriel Ceară, administratorul companiei Relsys Pro din Constanța, a vorbit despre transformarea provocărilor în oportunități de dezvoltare prin targetarea corectă a nișei comerciale, utilizând o soluție scalabilă și performantă precum SmartCash RMS: “Concret, clienții cu care colaborăm din 2007 și-au deschis un magazin de oportunitate la vremea respectiva si am ajuns în 2017 la rețele de magazine tocmai datorită acestei scalabilități și versatilități propuse de Magister – centrală de magazine, ERP-uri ș.a.m.d.

Rețeaua de Parteneri Certificați Magister se extinde constant la nivelul întregii țări, asigurând, totodată, perfecționarea continuă a specialiștilor implicați în instalarea și mentenanța soluțiilor SmartCash RMS.

Intră în rețeaua profesioniștilor Magister! 

Solicita Informatii

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 3 = 1

false

false

false

false

false