Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS


Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS

isoptin 40.

Continuam seria interviurilor video filmate la Intalnirea Partenerilor Magister 2017, desfasurata in week-end-ul 3-5 noiembrie a.c., la Cheile Gradistei Fundata Resort.

Domnul Silviu Costea, administratorul societatii Ram-Tech Datanetwork din Galati, ne-a vorbit despre cel mai important proiect, de automatizare si integrare a solutiei SmartCash RMS in reteaua de magazine Suru COM.

Finalizat cu succes anul acesta de echipa Ram-Tech Datanetwork, proiectul Suru COMA� Sulina consolideaza portofoliul de implementari ale suitei de solutii software SmartCash RMS in zona de est a tarii.

Anul acesta, chiar si in conditiile unei piete in crestere lenta, platforma software SmartCash Retail Management System a inregistrat vanzari cu 7% mai mari decat in 2016 in judetele Galati, Tulcea, Braila, Constanta si Vrancea, potrivit datelor prezentate in cadrulA�Intalnirii Partenerilor MagisterA� 2017.

Si anul acesta, tot mai multi comercianti precum reteaua de magazine Suru COM – Sulina au ales sa-si gestioneze si sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul solutiilor integrate SmartCash RMS. Care au fost motivele care i-au determinat sa opteze pentru solutia noastra va invitam sa aflati din interviul video de mai jos.

Din zona de sud-est a tarii, partener Magister Software de aproximativ 15 ani, Gabriel Ceara, administratorul companiei Relsys Pro din Constanta, a vorbit despre transformarea provocarilor in oportunitati de dezvoltare prin targetarea corecta a nisei comerciale, utilizand o solutie scalabila si performanta precum SmartCash RMS: “Concret, clientii cu care colaboram din 2007 si-au deschis un magazin de oportunitate la vremea respectiva si am ajuns in 2017 la retele de magazine tocmai datorita acestei scalabilitati si versatilitati propuse de Magister – centrala de magazine, ERP-uri s.a.m.d.”

Reteaua de Parteneri Certificati Magister se extinde constant la nivelul intregii tari, asigurand, totodata, perfectionarea continua a specialistilor implicati in instalarea si mentenanta solutiilor SmartCash RMS.

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

 

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


6 + 4 =

false

false

false

false

false