IdealSFA si IdealWMS distributie si logistica integrate in solutiile Magister


IdealSFA si IdealWMS distributie si logistica integrate in solutiile Magister

Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, ne-a oferit prilejul de a dezbate diverse aspecte din noul program Integrator Magister, inclusiv cele de distributie si logistica.

O prezentare edificatoare in acest sens a fost cea sustinuta de Marius Constantin, General Manager al companiei Donau SRL, care ne-a vorbit despre IdealSFA si IdealWMS – doua solutii specializate pentru automatizarea managementului din distributie si respectiv logistica, solutii integrate de-acum in portofoliul Magister.

IdealSFA si IdealWMS eficientizeaza procesele afacerilor, dupa cum urmeaza:

  • Ideal SFA automatizeaza operatiunile consumatoare de timp din procesul de distributie: astfel, echipa de vanzari proceseaza rapid livrarile, are acces imediat la informatiile despre comenzi, istoric clienti si soldurile acestora si gestioneaza toate procesele din aceeasi platforma;
  • Solutia Ideal WMS vizeaza automatizarea si organizarea depozitelor, fiind adecvata pentru activitati de productie, vanzari online sau directe, vanzari retail sau en gros. Faciliteaza inventarierea, are interfata comuna cu programul de gestiune si ofera acces rapid la informatii despre produs (denumire, stoc, pret, loturi, data expirare, locatie in depozit, numar bucati in bax etc.).

Este foarte bine sa ne unim eforturile si cunostintele in ideea de a le oferi clientilor cele mai bune solutii si cele mai bune informatii in proiectele la care participam impreuna”, considera Marius Constantin despre programul Integrator Magister.

Urmariti interviul integral!


Voi cum va eficientizati procesele de distributie si logistica? Contactati-ne pentru o oferta si profitati de beneficiile noului program Integrator Magister!

Pentru mai multe informatii contactati specialistii Magister.

Intreaba un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 − 8 =

false

false

false

false

false