Impresii la cald legate de Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Impresii la cald legate de Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Stimati parteneri, dragi colegi si prieteni,

M-am bucurat sa va revad la a opta editie a Intalnirii anuale a Partenerilor Magister, prilej de a sarbatori impreuna cei 15 ani de activitate ai companiei noastre.

In speranta ca v-ati simtit bine si ca ati ajuns cu bine acasa, mulțumesc, alaturi de echipa Magister, tuturor celor care au dat curs invitației noastre și au contribuit la buna desfășurare a evenimentului.

Îmi exprim convingerea că intalnirea și-a atins obiectivul principal, acela de a pregăti terenul pentru 2018, un an cu multiple provocări pe piața de retail, schimbări legislative majore și mult așteptata implementare a noilor case de marcat electronice fiscale.

Totodată, cred cu tărie că doar împreună putem transforma toate aceste provocari în oportunități prin îmbunătățirea programelor de parteneriat, printr-un management mai eficient al proceselor de pre-vânzare și contractare folosind noile unelte comerciale disponibile online și prin sistemul de suport ce se vor regăsi, începând din acest an, pe o singură platformă.

Inovația reprezintă, astăzi, o condiţie esenţială pentru succes si totodata, un proces complex, bazat pe interacțiune, singura modalitate prin care vom reusi sa implementăm impreuna, strategia de dezvoltare a produselor și serviciilor din suita de soluții Magister Software.

În încheiere, îmi exprim speranța că participarea la Conferința v-a deschis orizonturi noi si ca noile unelte comerciale ce va stau la dispozitie in aplicatia CRM online va vor ajuta sa consolidati colaborarea in cadrul retelei Magister, astfel încât să dezvoltam împreună soluții performante si să extindem portofoliul de implementări, în concordanță cu schimbările iminente de pe piața de retail.

Va dorim tuturor succes in toate proiectele curente si viitoare si va ramanem cu drag alaturi, prin departamentele noastre de vanzari si respectiv de suport tehnic, ori de cate ori aveti nevoie.

Sa ne revedem cu bine si in 2018!

Cu mulțumiri,
Dor-Bujor Padureanu
Director General Magister Software

Despre Autor

Dor Bujor Padureanu, CEO Magister Software, Arhitect Software SmartCash RMS

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 − 7 =

false

false

false

false

false