Inovatia tehnologiei la nivelul businessului prin intermediul unei platforme smart


Inovatia tehnologiei la nivelul businessului prin intermediul unei platforme smart

Parteneriatul dintre Magister Software si dezvoltatorul platformei ERP Mago4, ce se integreaza cu solutiile noastre, SmartCash Retail Management System, vizeaza unificarea unor modele de business avand ca unic scop cresterea si mentinerea satisfactiei clientilor la un nivel ridicat.

Compania Zucchetti Worldwide Business Operations a fost reprezentata si anul acesta la Sinaia, in cadrul Conferintei Nationale Magister Software, de catre Nadir Azam, International Sales and Business Development Manager si Bogdan Bratu, Business Development Manager.

Nadir Azam, prezent pentru cel de-al doilea an consecutiv la Conferinta Nationala Magister Software, a vorbit despre noile modele de business folosind SmartCash RMS alături de Mago4 si despre cum se adapteaza companiile la inovatie si care sunt schimbarile pe care le aduce tehnologia in businessul de astazi.

Tehnologia schimba modele de business si aduce oportunitati si provocari pentru economie si afaceri. Inovatia inseamna inteligenta artificiala, aplicatii mobile dar si procese de business care schimba felul in care companiile opereaza in noul mediu. Provocarea consta in a sti sa identifici, sa implementezi si sa maximizezi impactul ideilor inovatoare la nivelul businessului.

In prezent, comparativ cu anii trecuti, lucrurile s-au schimbat radical iar companiile care concureaza pe piata sunt cele care au asteptat cu interes si au implementat noile tehnologii in beneficiul clientilor, dezvoltand platforme smart

Redam mai jos interviul acordat de Nadir Azam, International Sales and Business Development Manager in cadrul companiei Zucchetti Worldwide Business Operations:

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


5 − = 2

false

false

false

false

false