Instrucțiuni de utilizare pentru Oferta Specială SmartCash RMS 2018


Instrucțiuni de utilizare pentru Oferta Specială SmartCash RMS 2018

Având în vedere interesul deosebit, privind oferta specială lansată de Magister Software pentru actualizarea la SmartCash RMS 2018, manifestat în special de clienții noștri cu versiuni mai vechi, vă transmitem prin intermediul acestui articol câteva instrucțiuni practice care să vă ajute să vă încadrați în termenul anunțat și să profitați în cel mai scurt timp de oferta lansată.

Accesul la cea mai noua versiune SmartCash RMS 2018 este asigurat prin deschiderea sau prelungirea unei subscripții anuale de acces la actualizările de programe Magister. Așadar, pe lângă actualizarea la ultima versiune SmartCash RMS 2018, veți beneficia în cadrul aceluiași preț din ofertă, pentru încă un an, și de actualizările ce vor fi disponibile lunar.

Accesul la cea mai nouă versiune SmartCash RMS, este asigurat așadar, sub formă de abonament anual, ce trebuie contractat cu unul dintre reprezentanții autorizați Magister din țară.

Pentru abonarea cât mai rapidă la subscripțiile anuale SmartCash RMS puteți alege, în funcție de situația dvs. particulară, una din următoarele variante:

1Dacă aveți deja încheiat un contract de asistență tehnică autorizată direct cu Magister Software sau cu unul din cele 4 centre teritoriale de service și suport tehnic autorizat Magister din țară, solicitați includerea în programul de actualizare la unul din următoarele date de contact:

București – Magister Software: Tel. 031.821.01.50, Email: sales@magister.ro
Iați – INITA 1996 SRL, Tel: 0232.431.726, Email: contact@inita.ro
Bacău - Velvet Com SRL, Tel: 0234.513.353, Email: office@velvetcom.ro
Craiova – ECR Systems SRL, Tel: 0251.522.177, Email: ecr_systems@yahoo.com
Satu Mare – Simon Electronics SRL: Tel: 0261.713.681, Email: office@casemarcatsm.ro

În această situație, activarea subscripției anuale va fi atașată sub formă de act adițional la contractul de asistență autorizată pe care îl aveți deja încheiat.

2Dacă nu ați încheiat deja un astfel de contract, dar colaborați cu un alt partener sau dealer Magister din țară vă invităm să luați legătura cu acesta pentru a vă înregistra în timp util în program. Datele de contact ale tuturor partenerilor noștri comerciali, pe județe le puteți găsi pe pagina următoare.
Activarea subscripției anuale va face obiectul unui contract separat de abonare pe care reprezentantul nostru vi-l va transmite în cel mai scurt timp.

Indiferent de situație, accesul la oferta specială este garantat în condițiile în care data abonamentului încheiat este inclusă în termenul limită de 31 martie 2018.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 8 = 14

false

false

false

false

false