Interviu cu Ionut Toader, CEO & Co-founder Relevance Management: Puterea deciziilor informate si relevanta contextului


Interviu cu Ionut Toader, CEO & Co-founder Relevance Management: Puterea deciziilor informate si relevanta contextului

In contextul in care planurile de dezvoltare Magister, respectiv programul “Integrator Magister”, se axeaza pe integrarea intr-o solutie la cheie a celor mai performante aplicatii si echipamente, adaptate nevoilor si provocarilor fiecarei afaceri, suntem bucurosi si onorati ca avem alaturi furnizori capabili sa sustina, alaturi de noi, dezvoltarea afacerilor din diverse nise de activitate.

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, printre invitati s-a numarat si Ionut Toader, CEO & Co-founder Relevance Management, care a sustinut prezentarea “The Power of Context” - cum ajuta solutiile de business intelligence in dezvoltarea afacerilor si importanta de a lua decizii fundamentate pe date.

Sunt 13 ani de cand lucram cu Magister, cunoastem bine produsele si le-am recomandat de fiecare data cand am avut ocazia partenerilor cu care am colaborat. Si invers: am reusit sa mergem impreuna in diverse proiecte pe care le-am finalizat cu succes si unele continua si astazi la clientii nostri, aducandu-le un mai bun control asupra afacerii si decizii mai inspirate”, declara Ionut Toader.

 

Va invitam sa urmariti interviul integral!


Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


6 + 7 =

false

false

false

false

false