Interviu cu Mircea Raducan, director vanzari ROPECO, despre solutiile specializate pentru automatizarea platilor cu numerar


Interviu cu Mircea Raducan, director vanzari ROPECO, despre solutiile specializate pentru automatizarea platilor cu numerar

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, printre subiectele relevante abordate in prima parte a conferintei a fost gestionarea platilor cu numerar prin integrarea unor solutii pentru optimizarea fluxului de vânzare, reducerea costurilor și îmbunătătirea serviciilor.

Mircea Raducan, director vanzari ROPECO, a vorbit in cadrul Conferintei Nationale Magister despre solutiile specializate pentru automatizarea platilor cash – CashInfinity, echipamente de tip self checkout, solutii pentru optimizarea fluxului de vânzare, reducerea costurilor și îmbunătătirea serviciilor.

Echipamentele ROPECO integrate cu solutia Magister utilizeaza sisteme avansate de verificare si autentificare a bancnotelor, gestionand in mod eficient atat incasarea cat si dispensarea restului in bancnote si monede.

Am inceput colaborarea cu Magister acum un an […] din dorinta de a integra solutiile noastre cu SmartCash RMS, astfel aducand puterea acestui software la indemana clientilor Magister – actuali si viitori. In prezent, colaboram la dezvoltarea solutiei de integrare intre sistemele de plata automatizate la casa de marcat, de tipul Glory CashInfinity, cu solutiile Magister”, afirma Mircea Raducan.

Urmariti mai jos interviul integral!

Voi cum gestionati platile si ce asteptari aveti de la solutiile specializate pentru automatizarea platilor cu numerar?

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 + = 13

false

false

false

false

false