Premiile Magister 2013: Interviuri castigatori loc I si II


Premiile Magister 2013: Interviuri castigatori loc I si II

Continuam seria interviurilor de la Tusnad cu partenerii Magister castigatori de anul acesta cu doamna Adriana Nastase, director Velvet Com Bacau, si domnul Alexandru Opri, director ECR Systems din Craiova.

Partener Certificat Magister Software din 2004 si Dealer al Anului pentru a patra oara la rand, Adriana Nastase ne-a dovedit tuturor ca perseverenta si cultivarea atenta a relatiei cu un client sunt intotdeauna carti castigatoare.

Avem bucuria realizarii unor proiecte noi care au avut reusita datorita echipei, echipei locale de la Bacau si echipei generale Magister Software. [...] Marile provocari ale acestui an au fost implementarea unei retele de magazine Pambac cu multe cerinte si rezolvari pe masura si rebranduirea magazinelor Agricola International. [...] Multumim pentru aceasta colaborare si speram intr-un an cu la fel de multe satisfactii si bucurii! declara Adriana Nastase.

Interviu Adriana Nastase, director Velvet Com


Motivat fiind de reusitele castigatorilor din 2012, Alexandru Opri, director general ECR Systems din Craiova, partener certificat Magister din 2011, a realizat anul acesta impreuna cu echipa sa performanta de a implementa solutia SmartCash RMS in doua mari retele locale de magazine de confectii, respectiv Poema si Musse. Pentru rezultatele excelente obtinute in 2013, echipa ECR Systems a primit premiul al II-lea la categoria Dealer Autorizat, aflandu-se la egalitate cu Fisc Consulting din Cluj.

Am avut foarte multe de invatat de-a lungul anilor din aceasta colaborare [n.r. colaborarea cu Magister Software]. [...] Tin sa le multumesc celor de la Magister pentru ca ne-au asigurat suportul de care am avut nevoie, suportul informatic, suportul tehnic. Au fost alaturi de noi in momentele cheie, chiar e un parteneriat care ma face sa ma simt extrem, extrem de mandru. Le multumim, le dorim succes in continuare, acelasi lucru pe care ni-l dorim si noua, si anul viitor, cine stie, poate chiar o sa reusim sa luam premiul I – a declarat Alexandru Opri in interviul acordat.

Interviu Alexandru Opri, director ECR Systems

Multumim pentru cuvintele frumoase, dragii noastri,A�si va dorim sa ramaneti si in 2014 in topul partenerilor Magister!

Despre Autor

Stefania Moraru, Asistent PR & Marketing, Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 8 = 10

false

false

false

false

false