Premiile Magister Software 2013


Premiile Magister Software 2013

Daca inca nu ati observat, am publicat pe canalul de YouTube Magister Software interviurile cu castigatorii locului III (intr-adevar, anul acesta am avut doi premianti) din cadrul Galei de premiere a celor mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash, de anul acesta de la Tusnad.

Cei doi castigatori care au dorit sa ne spuna cateva cuvinte despre colaborarea cu Magister sunt doamna Violeta Tucaliuc, din partea Inita 1996 din Iasi, si domnul Marius Mateis, din partea Maart Consiliere Afaceri din Bucuresti.

Inita 1996, partener Magister de mai bine de 10 ani a reusit in 2013 sa intre in top 3 dealeri SmartCash, castigand un binemeritat loc 3. Firma ieseana cu vechime in distributia si service-ului caselor de marcat, a realizat anul acesta o performanta la nivelul careia spera ca se vor ridica, chiar depasi, si in 2014.

Acest premiu se datoreaza atat muncii noastre, cat si colaborarii si sprijinului pe care l-am avut din partea firmei Magister Software. Ma refer aici la sprijinul dumnealor in prezentarea solutiilor oferite. Speram la o colaborare la fel de buna si in anii urmatori si sa obtinem rezultate cat mai bune, cum am spus, macar un premiu, daca se poate, chiar si primul!” declara Violeta Tucaliuc.

Interviu Violeta Tucaliuc, administrator Inita 1996

Pentru Marius Mateis, Dealer Autorizat SmartCash, 2013 a fost anul clientilor fidelizati. Dezvoltand proiecte de retail incepute in anii precedenti MAART, firma condusa de Marius, a reusit sa castige locul 3 in topul dealerilor SmartCash – o performanta notabila pentru care il felicitam din nou.

Parteneriatul cu Magister, avand in vedere ca solutia este foarte bine facuta, iar suportul este foarte bine gandit, mi-a lasat posibilitatea sa ma concentrez si pe alte proiecte pentru ca ei au o abordare foarte profesionala, iar toate solicitarile de suport si toate cerintele clientului fie sunt usor rezolvate de Magister, fie sunt usor de gestionat de catre mine“, spune Marius in interviul acordat la Intalnirea Partenerilor Magister 2013.

Interviu Marius Mateis, administrator Maart Consiliere Afaceri

Mult succes!

Despre Autor

Stefania Moraru, Asistent PR & Marketing, Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 1 = 8

false

false

false

false

false