Interviuri Parteneri Magister Software 2016, Paltinis

Interviuri Parteneri Magister Software 2016, Paltinis

Continuam seria interviurilor video filmate cu prilejul Intalnirii Partenerilor Magister 2016 cu doamna Judit Dobrescu, Director General al companiei Scale Expert companie furnizoare de echipamente fiscale si pentru cantarire si cu directorul departamentului IT din cadrul companiei Vec Impex din Iasi, domnul Norocel Istrati.

Doamna Judit Dobrescu a vorbit despre experienta placuta in cadrul parteneriatului cu Magister Software si despre implicarea in proiecte menite sa aduca plus-valoare colaborarii, in contextul noilor modificari legislative din domeniul fiscal.

Experienta noastra cu Magister este una extrem de placuta. Sunt parteneri de nadejde pentru toti furnizorii de echipamente si preocuparea noastra principala, intotdeauna este de a implementa, de a dezvolta si de a gasi echipamente noi, astfel incat sa aduca plus-valoare solutiilor software distribuite de ei. Cred ca cel mai important lucru in aceasta colaborare a fost suportul tehnic si siguranta echipamentelor pe care le oferim. In perspectiva modificarii legislatiei fiscale, despre care nu stim cand va fi implementata, cum va afecta piata de retail, un singur lucru stiu sigur, vom pregati echipamentele astfel incat sa corespunda legislatiei si avem convingerea ca in felul acesta, pe piata de retail, va creste performanta echipamentelor folosite.

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

Unul dintre seniorii de service ai platformei SmartCash RMS, directorul departamentului IT din cadrul companiei Vec Impex din Iasi, domnul Norocel Istrati, cunoaste solutiile Magister Software in detaliu. Aflat, impreuna cu colegii sai, in echipa nationala Magister Software inca de la primele parteneriate, domnul Istrati ne-a impartasit in cadrul interviului informatii despre perspectivele, viziunea si necesitatile clientilor, adaptate specificului de business, in vederea asigurarii unui management extrem de detaliat, integrand solutiile Magister Software.

Noi activam intr-un domeniu cu spectru larg si am constatat necesitatea unor solutii informatice de gestiunea afacerii si de analiza afacerii in foarte multe domenii, de la imobiliare la productie si de la educatie pana la dezvoltare personala.

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

 

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 + = 17

false

false

false

false

false