Interviuri top 3 Dealeri Autorizati SmartCash 2015


Interviuri top 3 Dealeri Autorizati SmartCash 2015

Anul acesta, topul dealerilor a adus o serie de suprize. Partenerii Simon Electronics din Satu Mare si GB Service din Ramnicu Valcea au intrat pentru prima oara in top 3 pe locurile II, respectiv III. Premiul I a fost castigat pentru a sasea oara la rand de compania Velvet Com din Bacau.

Ca de obicei, i-am rugat pe partenerii nostri premianti sa ne spuna cateva cuvinte despre prevocarile acestui an si despre cele mai importante proiecte pe care le-au desfasurat. Avand in vedere ca 2015 a fost un an plin, bogat in schimbari si proiecte de anvergura, partenerii nostri au avut ce povesti si, drept urmare, va invitam sa ii urmariti in urmatoarele interviuri.

Interviu Adriana Nastase, Director General Velvet Com Bacau

“Pentru anul urmator privim cu incredere, asteptam implementarea noilor case de marcat cu jurnal electronic. Propunem clientilor nostri, ca pe langa schimbarea casei de marcat, care va fi obligatorie prin lege, si implementarea unui sistem care sa le eficientizeze din punct de vedere economic activitatea de retail, momentul fiind unul oportun de restructurare a afacerilor.”


Interviu Stefan Simon, Director General Simon Electronics Satu Mare

“Avem peste 30 de instalari de succes in Transilvania, dar si in sudul tarii. Clientii sunt foarte multumiti, iar asta se vede si in rezultatele obtinute [...] Numai impreuna cu Magister Software putem dezvolta si in anii viitori proiecte de succes, care aduc beneficii substantiale pentru ambele parti.”


Interviu Gabriela Botea, Director General GB Service Ramnicu Valcea

“Colaborarea cu Magister Software este unul dintre atuurile activitatii societatii GB Service. [...] Cred ca solutiile implementate de Magister Software sunt, in acest moment, cea mai buna oferta pe piata de retail din Romania.”

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


3 + = 5

false

false

false

false

false