Magister, partener de traditie Gala Premiilor Comertului Traditional Romanesc 2012


Magister, partener de traditie Gala Premiilor Comertului Traditional Romanesc 2012

Cum credem cu tarie in potentialul comertului nostru traditional, romanesc, am participat cu entuziasm la editiile de anul acesta ale Galei Premiilor Comertului Traditional Romanesc, organizate de revista Piata la Constanta, Craiova si Iasi. Si iata cum, avand deja la activ si editiile din anii trecuti, am devenit, alaturi de Metro Cash & Carry (prezent cu programul de franciza “La Doi Pasi”) si Unilever, parteneri si sponsori cu traditie ai acestui eveniment – reprezentativ, credem noi, pentru comertul cu amanuntul din Romania.

Pe 25 aprilie 2012 am fost la Gala Premiilor Comertului Traditional Romanesc din Constanta (editia a VII-a, etapa sud-est), pe 9 mai, la Craiova (etapa sud-vest), pe 22 mai la Iasi (nord-est). Si urmeaza, desigur, Gala din Cluj-Napoca. Si in cadrul acestor gale am oferit cate un premiu: un pachet SmartCash RMS.

Ne mandrim sa va anuntam ca, printre castigatorii editiei de la Constanta, s-a numarat si Andras Impex, client Magister, care a primit mentiuni atat la categoria Cele mai bune servicii, cat si la Cea mai buna strategie de marketing.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 + = 3

false

false

false

false

false