Magister Software, sponsor al actiunilor intreprinse de Voluntarii Crucii Rosii Romane


Magister Software, sponsor al actiunilor intreprinse de Voluntarii Crucii Rosii Romane

Crucea Rosie Romana va fi reprezentata in acest an, la evenimentele de la Solferino, de o delegatie formata din sapte voluntari din sectorul 4, care vor duce cu ei mesajul de pace si de solidaritate intre oameni, acelasi pe care fondatorul Crucii Rosii, Henry Dunant, l-a adresat in urma cu mai bine de 157 de ani in urma: ‘Siamo tutti fratelli!’

In cadrul evenimentului se va reconstitui, in mod simbolic, traseul urmat in 1859 de catre salvatorii care au purtat ranitii pe campul de lupta de la Solferino catre primul post medical din Castiglione delle Stiviere. Ca in fiecare an, evenimentul a reunit mii de voluntari si lucratori ai Crucii Rosii si ai Semilunii Rosii, in locul unde a avut loc ‘Batalia de la Solferino’, moment ce l-a inspirat pe Henry Dundant sa infiinteze ideea de Cruce Rosie.

Peste cinci mii de oameni cu torte aprinse vor parcurge un drum de 15 km si vor crea momente fermecatoare si pline de emotii.

Primarul Daniel Baluta le-a daruit membrilor delegatiei tricouri inscriptionate cu tematica evenimentului de la Solferino si un steag purtand emblemele Crucii Rosii Sector 4 si Consiliului.

Cu acest prilej, Magister Software s-a implicat in sprijinirea actiunilor intreprinse de voluntarii Crucii Rosii Romane, asigurand in acest fel, pentru al doilea an consecutiv, prezenta unei delegatii romanesti la acest eveniment international.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


4 + = 10

false

false

false

false

false