Noi echipamente fiscale, integrate cu solutia SmartCash RMS, au fost prezentate in cadrul Conferintei Nationale Magister


Noi echipamente fiscale, integrate cu solutia SmartCash RMS, au fost prezentate in cadrul Conferintei Nationale Magister

Intalnirea Nationala Magister desfasurata la Sinaia, in perioada 16-19 noiembrie, a fost precedata de prezentarile celor mai noi solutii fiscale menite sa sporeasca performanta domeniului retail si Horeca. Participantii prezenti au descoperit, printre altele, cele doua modele de case de marcat cu jurnal electronic expuse de compania Gip Tronic Service ‘96 reprezentata in cadrul evenimentului de domnul Ioan Nemesiu in calitate de director general.

Prezent in cadrul evenimentului domnul Ioan Nemesiu a prezentat participantilor, atat noul model de casa de marcat cu jurnal electronic Activa, un produs marca Tremol fabricat in Bulgaria, cat si restul echipamentelor aflate in portofoliu, precum sertare de bani sau imprimante de coduri de bare.

In interviul acordat domnul Ioan Nemesiu a salutat directia colaborarii cu Magister Software si dezvoltarea platformei SmartCash RMS in sensul aplicarii noilor conditionari legislative, apreciind acest fapt drept factor principal in sustinerea si integrarea platformei cu toate gamele de case de marcat si imprimante fiscale inteligente.

Va invitam sa urmariti mai jos, integral, interviul video acordat de Ioan Nemesiu, Director General, Gip Tronic Service ’96.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 2 = 4

false

false

false

false

false