Nucleul echipei comerciale Magister si importanta partenerilor certificati in noua strategie de dezvoltare a companiei


Nucleul echipei comerciale Magister si importanta partenerilor certificati in noua strategie de dezvoltare a companiei

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata intre 1-3 noiembrie la Poiana Brasov, Mihaela Petcu, director de vanzari nationale Magister, a prezentat realizarile obtinute anul acesta in reteaua partenerilor Magister, felicitandu-i pe premianti.

Totodata, a subliniat rolul si importanta partenerilor certificati in noua strategie de dezvoltare a companiei, precum si atuurile care ne mentin in topul furnizorilor de solutii specializate pentru retail si care ne indreptatesc sa speram la performante cel putin la fel de frumoase si in proiectele viitoare:

2019 aduce Magister la un alt nivel in randul furnizorilor de solutii software complexe si dovada o reprezinta rezultatele prezentate in cadrul Conferintei noastre de astazi. Este anul in care Magister vine cu o noua imagine si cu o noua strategie de dezvoltare, pregatita sa ridice standardele de pe piata solutiilor software si serviciilor dedicate comerciantilor. […] Pilonul central al afacerii noastre il reprezinta reteaua de parteneri certificati, fara de care noua noastra strategie de dezvoltare nu ar fi posibila. Suntem increzatori in viitor, suntem constienti de valoarea si potentialul nostru, dobandite in cei 18 ani de activitate in domeniul pietei de retail”, a declarat Mihaela Petcu. Click sa urmariti interviul integral mai jos:

Recent sosita in echipa Magister, Mara Preda, consultant de vanzari, vine cu o experienta solida in acest domeniu si se arata pregatita sa o valorifice in cadrul procedurilor specifice companiei noastre, astfel incat sa sustina din plin obiectivele comerciale si activitatea partenerilor:

Sunt fericita sa fac parte din aceasta echipa. Magister mi-a oferit noi proceduri de lucru, noi provocari, care, impreuna cu experienta mea de peste 10 ani in vanzari, sper sa aduca rezultate cat mai bune”, afirma Mara.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 9 = 12

false

false

false

false

false