Oxygen Live, o realizare Magister dedicata clientilor si partenerilor

Oxygen Live, o realizare Magister dedicata clientilor si partenerilor

Ca de fiecare data inaintea unei noi lansari si acum suntem emotionati, nerabdatori, mandri si recunoscatori, totodata. Insa acum mai mult ca oricand, fiindca azi am lansat Oxygen Live, o platforma revolutionara de analiza online care ofera acces la toate informatiile despre vanzari si stocuri din cateva clickuri si de pe orice dispozitiv conectat la internet.

De ce suntem emotionati? Fiindca Oxygen Live este rezultatul a 2 ani de munca asidua a intregii echipe Magister. Nerabdatori suntem fiindca stim, din discutiile cu dumneavoastra, clientii si partenerii nostri, cata nevoie era de un astfel de instrument pe piata romaneasca, la un pret accesibil. Mandri, pentru ca este singurul produs de acest tip dezvoltat in Romania si nu in ultimul rand, recunoscatori fiindca ne-ati ajutat sa testam acest serviciu timp de 6 luni pentru a ne asigura ca este cu adevarat pregatit pentru a fi lansat.

Azi a fost o zi speciala, caci am lansat Oxygen Live in cadrul Piata Trade Expo de la World Trade Plaza din Bucuresti. Insa ceea ce a facut-o cu adevarat speciala a fost participarea dumneavoastra in numar mare, faptul ca ne-ati fost alaturi si ca ne-ati demonstrat, o data in plus, ca parteneriatul cu Magister este si pentru dumneavoastra la fel de important cum este pentru noi, ca ne sustinem reciproc si ca, impreuna, putem surmonta toate obstacolele pe care le presupune o afacere de retail, mai ales in perioada de criza pe care o traversam toti. Asadar, permiteti-ne sa va dedicam lansarea Oxygen Live, dumneavoastra, clientilor si partenerilor nostri.

Mai multe informatii si parerea clientilor gasiti pe site-ul dedicat http://www.oxygenlive.ro/. In ce masura am reusit sa raspundem asteptarilor dumneavoastra speram sa ne anuntati dupa ce il incercati :)

Va multumim anticipat!

PS. Am reusit sa urcam pe YouTube inregistrarile video ale prezentarilor sustinute de dl. Dor Bujor Padureanu, CEO Magister cu ocazia acestui eveniment deosebit.

Iata mai jos link-uri catre materialul video:

Partea I – Oxygen Live, de la un vis frumos la lansarea oficiala
Partea a II-a – Oxygen Live – Functionalitati si demonstratii

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 + = 10

false

false

false

false

false