BLOG MAGISTER

Cotele de TVA valabile de la 1 ianuarie

Cotele de TVA valabile de la 1 ianuarie

Prin legea 227/2015, cunoscuta drept legea NCF, cota TVA standard va fi de 20% si va deveni valabila de la 1 ianuarie 2016.
TVA standard se aplica la toate operatiunile de livrare de bunuri si prestare de servicii, cu exceptia operatiunilor scutite si operatiunilor pentru care se aplica cota redusa (9%) sau super-redusa (5%).

Interviuri top 3 Dealeri Autorizati SmartCash 2015

Interviuri top 3 Dealeri Autorizati SmartCash 2015

Anul acesta, topul dealerilor a adus o serie de suprize. Partenerii Simon Electronics din Satu Mare si GB Service din Ramnicu Valcea au intrat pentru prima oara in top 3 pe locurile II, respectiv III. Premiul I a fost castigat pentru a sasea oara la rand de compania...

Un update binevenit pentru SmartCash Fidelity

Un update binevenit pentru SmartCash Fidelity

Asa cum va anuntam in articolul anterior, SmartCash Fidelity 2.0 este lansat oficial si disponibil intr-o noua versiune SmartCash RMS 2015. Utilizatorii prezenti la evenimentul de lansare au asistat la demonstratia noilor functii de fidelizare si au avut posibilitatea...

Integrare perfecta cu SmartCash RMS 2015

Integrare perfecta cu SmartCash RMS 2015

Gata, asteptarea a luat sfarsit! SmartCash Fidelity 2.0 este oficial disponibil in noua versiune SmartCash RMS 2015. Schimbarile sunt multe si importante, asa cum probabil deja ati aflat din articolele si tutorialele pe care le-am publicat in ultimele luni, insa una...

Cum trecem pe noua cota de TVA la alimente

Cum trecem pe noua cota de TVA la alimente

De la 1 iunie 2015 se reduce cota TVA aferenta produselor alimentare la 9%. Lista completa si detaliata a produselor vizate de aceasta schimbare nu a fost inca publicata, insa speram ca aceasta se va intampla cat de curand, pentru ca retailerii sa se pregateasca din...

Retail si restaurant, o singura solutie SmartCash RMS

Retail si restaurant, o singura solutie SmartCash RMS

Conacul Boierului, bacania inaugurata de distribuitorul de conserve, Dinadi, in iulie 2013, si-a extins domeniul de activitate deschizand in decembrie anul trecut un restaurant. Asemenea bacaniei, localul are specific traditional romanesc si este amplasat in podul amenajat al Conacului. Designul rustic si astmosfera autentic romaneasca fac din restaurantul Conacul Boierului locul ideal pentru un pranz cu colegii sau un eveniment in familie.

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest