Piata Trade Expo 2012

Piata Trade Expo 2012

Constanta, Craiova, Iasi..trei orase mari ale tarii si tot atatea editii Piata Trade Expo la care am participat in ultimele saptamani. Dupa cum stiti, Piata Trade Expo este singura expozitie din Romania dedicata comerciantilor traditionali, retelelor locale de retail si distribuitorilor locali, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru industria bunurilor de larg consum. Deci, nu puteam lipsi! Pe 26 aprilie a.c. am fost la Piata Trade Expo Constanta, pe 10 mai la Craiova, iar pe 22 mai la Iasi.

Si ce-am facut in “turneul” nostru prin tara, va intrebati? Ei bine, mai intai ne-am amenajat standurile de prezentare dupa modelul unui magazin adevarat, cu echipamente de retail (case de marcat, imprimanta fiscala, scanner si terminal mobil de inventariere) si software-ul SmartCash, desigur, astfel incat vizitatorii nostri sa poata vedea si testa cum platforma noastra le simplifica activitatea de zi cu zi in magazin.

Bineinteles, colegii nostri – Florin Paraschiv, director comercial Magister, Bogdan Vladu – consultant comercial si Nicolae David, director tehnic – le-au aratat si explicat celor care ne-au vizitat standul tot ce au dorit sa stie in legatura cu functionalitatile SmartCash RMS si echipamentele de retail. Apropo, stiati ca platforma noastra, SmartCash RMS, este compatibila cu majoritatea caselor de marcat utilizate in Romania?

Ne-am bucurat sa-i avem alaturi si pe partenerii nostri din zonele respective: Vec Impex, Iiruc Service, Inita 1996 si Rel Service la Iasi, IIRUC Service la Constanta.
Si, bineinteles, am oferit, asa cum v-am obisnuit, premii speciale, constand in pachete SmartCash RMS Professional in cadrul tombolelor organizate de gazda noastra, revista Piata.

Urmeaza o noua editie Piata Trade Expo, la Cluj-Napoca. Ramaneti aproape, revenim cu stiri!

 

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − = 3

false

false

false

false

false