Plati electronice inteligente pentru afacerea ta!


Plati electronice inteligente pentru afacerea ta!

Un subiect pe buzele tuturor astazi il reprezinta platile electronice inteligente – domeniu in care tehnologia actuala si proiectiile privind progresul viitor se intrepatrund.

Ei bine, am abordat si noi acest subiect la Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov.

In contextul lansarii noului program Integrator Magister, care cuprinde cele mai performante solutii si aplicatii pentru automatizarea companiilor din diverse domenii, Catalin Moise, Country Manager Global Payments Romania, ne-a prezentat cum putem folosi tehnologia pentru un management mai sigur si mai eficient asupra platilor.

Cunoscut furnizor de tehnologie in domeniul platilor cu cardul, Global Payments Romania isi ofera de-acum solutiile in cadrul noului nostru program, Integrator Magister. Astfel, comerciantii vor beneficia de o solutie la cheie, ce integreaza terminalele necesare pentru plata, solutia Magister, precum si solutiile de plata cu cardul la casa asigurate de Global Payments – toate, intr-un proiect unitar.

Suntem convinsi ca acest parteneriat va functiona, avand in vedere ca putem oferi clientului final, comerciantului, o solutie completa si complexa, astfel incat sa-si poata gestiona cat mai bine activitatea la casierie, in incasarea platilor de la clienti”, declara Catalin Moise.

Urmariti interviul integral!


Voi le oferiti clientilor posibilitatea de a achita cu cardul? Nu neglijati acest aspect, tot mai solicitat de cumparatori! Contactati-ne si specialistii Magister va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie, adecvata nevoilor si obiectivelor afacerii dvs.!

Pentru mai multe informatii contactati specialistii Magister.

Intreaba un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 − = 2

false

false

false

false

false