Partenerii Magister Software sunt pregatiti pentru performanta


Partenerii Magister Software sunt pregatiti pentru performanta

Am vizitat de curand cele patru centre de service si suport tehnic autorizat din tara specializate in solutii SmartCash RMS, respectiv Inita 1996, Velvet Com, ECR Systems si Simon Electronics, pentru a ne asigura ca acestea indeplinesc cerintele de organizare aferente celui mai inalt nivel de certificare al programului nostru pentru parteneri. Ce a constatat la fata locului ne povesteste chiar Mihaela, mai jos:

La INITA 1996, din Iasi, am fost impresionati de nivelul de detaliu la care colaboratorii nostri, Violeta si Mugurel Tucaliuc, au reusit sa organizeze centrul de suport Magister. centru-service-suport-tehnic-autorizat-smartcash-inita-iasiO prezentare impecabila atat in design interior, cat si in ceea ce priveste organizarea departamentelor, pe care noi toti o putem lua drept exemplu. Ordinea si disciplina sunt la ele acasa la sediul Inita, insa lasa loc si unui aer primitor pentru clientii firmei. Iata imagini de la sediul lor.

Observati diviziunea spatiului destinat service-ului, dotat la randul lui cu un monitor live, de spatiul de dispecerat din showroom, dotat cu monitor live de sesizari. Afisele si layout-ul comercial dedicate solutiilor Magister sunt curate, segmentate clar la nivel vizual pentru a nu crea confuzii consumatorului intre diversele solutii comercializate. Felicitari, Violeta si Mugurel!

centru-service-suport-tehnic-autorizat-smartcash-velvet-com-bacauSi sediul central al Velvet Com Bacau se lauda cu un spatiu bine organizat. Acesta este segmentat in mod natural in doua zone complet independente: zona comerciala, in care este instalat si postul de dispecerat call center, cu monitorul live de tip plasma, ce permite operatorului sa vada stadiul curent al sesizarilor in timp real fara a mai fi nevoie sa sune la colegii din service. In camera anexa, Daniel si echipa au, de asemenea, montat un panou de sesizari live, dar de dimensiuni mai reduse, care le permite sa aloce rapid sesizarile pe angajati si termene de rezolvare. La Velvet Com sunt disponibile deja 5 posturi telefonice integrate in centrala cu interioare de la 1001 (diseceratul) la 1005 (directorul general, Adriana Nastase). Iata cateva imagini relevante.centru-service-suport-tehnic-autorizat-smartcash-ecr-systems-craiova

Vizita la ECR Systems Craiova a prilejuit inca o surpriza placuta: partenerii nostri, Alexandru Opri si Dragos Mirescu, se aflau in ample lucrari de mutare intr-un sediu nou, renovat complet, cu un superb design interior, ce inspira profesionalism si incredere clientilor. Spatiul este generos si permite despartirea zonei de relatii cu publicul (asigurate de doua fete dragute si foarte amabile la telefon) de cea destinata service-ului, unde sunt grupati colegii specializati in SmartCash – nu mai putini de 7! Cateva imagini de la sediul lor gasiti aici.

centru-service-suport-tehnic-autorizat-smartcash-simon-electronics-satu-mareUltima vizita a fost la Simon Electronics din Satu Mare, unde partenerul nostru Stefan Simon ne-a demonstrat cat de mult poate evolua o firma intr-un singur an de implicare in proiectele Magister. Sediul firmei este curat, amplasat pe un bulevard principal din Satu Mare, cu o frumoasa deschidere la public si o fatada impozanta, ce poate fi valorificata vizual. Si aici, zona de relatii cu clientii este separata de cea de service. Monitorul live este amplasat la secretariat, unde Simon a angajat recent doua persoane calificate in solutii SmartCash atat pentru postul de operator call center, cat si pentru cel de dispecer sesizari. Per ansamblu, Stefan a facut un efort extraordinar, care – suntem siguri – va da roade in regiunea de nord-vest a tarii, unde Simon Electronics isi desfasoara activitatea. Iata si cateva poze de la sediul lor.

Le multumim partenerilor nostri Inita 1996, Velvet Com, ECR Systems si Simon Electronics pentru cooperarea excelenta si calitatea serviciilor oferite clientilor SmartCash RMS. Toti cei patru parteneri certificati anul acesta, in calitate de Centre de Service si Suport Tehnic Autorizat SmartCash RMS, merita felicitari pentru efortul depus. Le uram succes in continuare si la cat mai multe realizari!

Despre Autor

Mihaela Petcu, Coordonator Retea de Parteneri Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − = 4

false

false

false

false

false