Primul pachet fiscal complet cu posibilitate de upgrade, disponibil in oferta Magister Software


Primul pachet fiscal complet cu posibilitate de upgrade, disponibil in oferta Magister Software

Dupa cum, probabil, ati aflat deja, noile modele AMEF impuse de ANAF vor deveni obligatorii la 1 iunie 2018 pentru firmele mijlocii si mari, iar de la 1 august 2018, si pentru cele mici. Avand in vedere termenul strans stabilit de Guvern pentru inlocuirea vechilor case de marcat cu modele noi, va invitam sa va procurati deja echipamentele si software-ul necesare si sa beneficiati astfel de o serie de avantaje deloc neglijabile, legate atat de costuri, cat si de eficienta.

Pentru a vs veni im ajutor, am dezvoltat, in colaborare cu producatorii autohtoni de echipamente fiscale, primul pachet fiscal complet, produs integral in Romania si adaptat normelor metodologice aprobate recent prin HG Nr 804/2017.

Solutia propusa, construita de la noua versiune SmartCash POS 6 este omologata pentru distributie pe baza vechii legislatii a caselor de marcat, in doua variante, si include deja mare parte din functionalitatile solicitate de noua legislatie. Astfel, la momentul lansarii noilor modele de case de marcat si al reomologarii celor actuale pe baza noii legislatii, veti beneficia de firmware upgrade, precum si de actualizarea la cea mai noua versiune SmartCash POS – disponibila gratuit pentru toti utilizatorii SmartCash cu abonamente valabile la sistemul de actualizari al platformei.

Achizitionand de acum acest pachet fiscal complet, aveti investitia protejata: veti folosi echipamentele achizitionate, cu modificari minore, si dupa lansarea noilor modele de case de marcat cu jurnal electronic, evitand dezavantajele unei instalari de ultim moment.

Iata de ce va recomandam sa procurati de acum de la Magister pachetul fiscal complet, cu echipamente fiscale si software SmartCash compatibil:

  • evitati aglomerarea preconizata pentru jumatatea anului viitor, cand majoritatea comerciantilor vor lua cu asalt centrele de instalare si service pentru case de marcat;
  • preveniti orice riscuri (probleme tehnice) cauzate de instalari in ultimul moment;
  • evitati eventualele costuri suplimentare ce ar putea aparea in acest context de exemplu, amenzile aferente in cazul in care instalarea nu s-a incadrat in termenul legal prevazut pentru inlocuirea casei de marcat.

Ca ne place sau nu, noile schimbari vor deveni oricum obligatorii pentru toti cei care doresc sa activeze in retail. Deci, mai bine actionati mai devreme decat mai tarziu! Profitati si procurati-va din timp echipamentele si software-ul necesare, pentru a va scuti de bataile de cap ulterioare!

Va reamintim ca echipa Magister va sta cu drag la dispozitie!

Intreaba un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


3 − = 2

false

false

false

false

false