Retail si restaurant, o singura solutie SmartCash RMS


Retail si restaurant, o singura solutie SmartCash RMS

Conacul Boierului, bacania inaugurata de distribuitorul de conserve, Dinadi, in iulie 2013, si-a extins domeniul de activitate deschizand in decembrie anul trecut un restaurant. Asemenea bacaniei, localul are specific traditional romanesc si este amplasat in podul amenajat al Conacului. Designul rustic si astmosfera autentic romaneasca fac din restaurantul Conacul Boierului locul ideal pentru un pranz cu colegii sau un eveniment in familie.

Pentru administrarea restaurantului, s-a optat pentru SmartCash RMS, aceeasi solutie folosita si in magazin. “Faptul ca l-am ales initial a fost o conjunctura a celor pe i-am intalnit si mi l-au recomandat, a modului in care mi-a fost prezentat programul si faptului ca ne-au lasat sa-l experimentam o perioada si mi s-a parut ca se pliaza pe ce ne dorim noi sa facem ca magazin de retail [...]. Dupa care dansii ne-au oferit varianta de restaurant care noua ne vine manusa.”, declara doamna Din, managerul Conacului Boierului, in interviul acordat.

Restaurantul Conacul Boierului isi propune sa satisfaca gusturile fiecarui mesean, asa ca retetele personalizate sunt o practica zilnica in bucatarie. SmartCash Shop permite realizarea retetelor amanuntite pentru un excelent control al activitatii: Cu ajutorul domnilor de la Magister avem un program care ne permite prin retetare [...] sa pregatim fiecaruia ce-si doreste, declara doamna Din.

Restaurant Conacul Boierului

Impasurile sunt inerente intr-o afacere care a trecut printr-o dezvoltare semnificativa, insa managerul localului se bazeaza pe sistemul de suport tehnic Magister: Inca de la primele intalniri, oamenii au fost foarte dornici sa ne invete. Sunt operativi[...]. Telefoanele mele catre dansii sunt destul de dese. Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma refuze. Relatia este foarte buna. In cazuri de urgenta chiar mi s-a intins mana.

Pentru a sustine activitatea restaurantului, specialistii Magister au recomandat instalarea in local a unui modern terminal POS all-in-one cu touchscreen si imprimanta de note de plata model Posiflex HS-2310H. De asemenea, s-au mai instalat o imprimanta de bonuri fiscale Datecs FP550T si o imprimanta de sectie suplimentara pentru transmiterea comenzilor in bucatarie.

In viitor, Conacul Boierului isi propune sa isi pastreze clientii actuali si sa castige altii noi, insa nu mizeaza pe deschiderea altor puncte de lucru, preferand sa se concentreze pe calitatea produselor si serviciilor oferite.

Va invitam sa aflati povestea trecerii de la comertul cu amanuntul la restaurant din interviul pe care ni l-a acordat managerul Conacului Boierului, doamna Dana Din. Vizionare placuta!

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


6 − = 4

false

false

false

false

false