Rețeaua de magazine Ocean Fish, în continuă expansiune folosind soluția SmartCash RMS


Rețeaua de magazine Ocean Fish, în continuă expansiune folosind soluția SmartCash RMS

Brand cunoscut și apreciat de consumatorii români de pește și produse din pește, Ocean Fish deține, în prezent, șapte magazine și plănuiește să-și continue expansiunea în mai multe orașe din țară, precum Iași sau Cluj-Napoca. În luna ianuarie a.c., rețeaua producătorului se extindea și în Republica Moldova, unde există alte trei magazine Ocean Fish.

Compania oferă consumatorilor peste 200 de specialități, produse în fabrica din comuna Afumați, județul Ilfov.

Rețeaua de magazine Ocean Fish utilizează platforma software de gestiune pentru retail SmartCash RMS, iar centrala aflată în magazinul din comuna Afumați este conectată la rețeaua de magazine – rețeaua este închisă, transferul de marfă realizându-se exclusiv din interiorul rețelei, cu ajutorul soluției integrate cu vânzare prin SmartCash POS.

Procesele de vânzare, gestiunea produselor, a clienților și fidelizarea la nivel de rețea sunt operate prin platforma SmartCash, integrată cu programul ERP utilizat pentru automatizarea procesului de aprovizionare.

SmartCash Enterprise licență principală OEM a fost soluția suficient de complexă pentru a oferi toate funcționalitățile necesare comerțului modern, dar și ușor de implementat în viitoarele unități Ocean Fish. Astfel, la momentul la care compania decide extinderea rețelei, același software va putea fi cu ușurință implementat și în noile magazine, asigurând managementul centralizat și controlul unificat asupra stocurilor. [Superb formulat! Bravo!]

De ce a ales Ocean Fish SmartCash Enterprise, soluția SmartCash RMS pentru rețele de magazine?

  • SmartCash Enterprise licență principală OEM susține dezvoltarea rețelei pe termen lung;
  • SmartCash Everywhere asigură interacțiunea în timp real între magazin și depozitul central.

Inițial, Ocean Fish a deschis un singur magazin, implementând soluția SmartCash RMS. Ulterior, si-a extins afacerea, creând o rețea de magazine, iar soluțiile noastre software au susținut firesc dezvoltarea companiei, funcționalitățile special concepute în acest sens și suportul tehnic acordat de echipa Magister Software asigurând comerciantului o integrare facilă.

Așadar, dacă sunteți pregătiți să treceți la următorul nivel de retail, alegeți să vă dezvoltați cu SmartCash RMS!

Întreabă un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 6 = 10

false

false

false

false

false