Reteaua Sam Meat – Satu Mare se extinde cu SmartCash RMS

Reteaua Sam Meat – Satu Mare se extinde cu SmartCash RMS

Orice retailer isi doreste sa se extinda. Iar cand afacerea creste si visul unei retele devine realitate, este esential sa aiba o solutie de management performanta, care sa-i permita sa evolueze in infrastructura si sprijin constant in adaptarea proceselor operationale din magazine. Iata de ce numeroase retele de retail au ales solutiile software SmartCash RMS si suportul asigurat de reteaua nationala de parteneri certificati Magister: pentru o colaborare eficienta, care le permite sa-si implineasca viziunea la standardele dorite.

Un bun exemplu in acest caz este reteaua de magazine Sam Meat Industry, apartinand producatorului omonim de carne si produse din carne. Situat in Satu Mare, producatorul a inaugurat deja trei magazine alimentare specializate, cu asistenta la servire, conectate la o centrala.

In centrala de magazine Sam Meat a fost implementata solutia software ce include aplicatiile SmartCash Enterprise, SmartCash Everywhere si SmartCash Oxygen iar in magazine SmartCash Shop si SmartCash POS.

Solutia SmartCash RMS implementata in reteaua de magazine Sam Meat Industry asigura:

  • comunicarea eficienta, in timp real, cu centrala si gestionarea distribuita a vanzarilor: magazinele efectueaza comenzi folosind modulul de comenzi automate, livrarile fiind realizate de catre centrala;
  • controlul centralizat asupra stocurilor din magazine;
  • gestionarea portofoliului de produse;
  • implementarea eficienta a preturilor si a politicilor de vanzare;
  • posibilitatea de a organiza programe de fidelizare si alte facilitati specifice comertului modern, disponibile acum, prin SmartCash RMS, oricarui retailer, indiferent de amploarea afacerii si nisa de activitate.

Mai multe informatii despre schita completa de dotare a retelei de magazine Sam Meat Industry veti gasi aici.

Pentru a ajuta personalul de vanzare sa se familiarizeze cu solutia SmartCash RMS implementata in magazine, partenerul nostru Simon Electronics, centru teritorial de suport tehnic autorizat Magister, a organizat un program de training special cu personalul Sam Meat Industry. Astfel, angajatii au primit suportul necesar, in vederea derularii procesului de vanzare la casa de marcat, transmiterea comenzilor de aprovizionare catre centrala si multe alte informatii utile care le vor inlesni semnificativ munca de zi cu zi.

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


5 + = 14

false

false

false

false

false