Servire rapida cu SmartCash Kitchen Display


Servire rapida cu SmartCash Kitchen Display

Ati auzit de sistemele Kitchen Display? Prescurtat KDS (kitchen display system) sau KVS (kitchen video display), acest tip de solutie se adreseaza unitatilor tip fast-food si restaurantelor care au nevoie de mai o mai buna organizare in bucatarie si de o comunicare mai eficienta intre punctul de vanzare si unitatea de productie.

Un sistem kitchen display afiseaza comenzile preluate in front office pe un monitor amplasat in bucatarie, inlocuind astfel mai vechiul mod de lucru bazat pe imprimante de sectie. De altfel, in platforma software SmartCash RMS exista componenta denumita SmartCash Print Server, care permite tiparirea

Ce este un sistem kitchen display?

Usor de intuit dupa denumire, sistemele de tip kitchen display sunt compuse dintr-o parte hardware, respectiv un monitor obisnuit sau unul tactil, conectat la serverul din back office, si dintr-o parte software, aplicatia propriu-zisa.
SmartCash Kitchen Display

Ce beneficii ofera un sistem kitchen display?

Un sistem de tip kitchen display accelereaza viteza de servire, imbunatatind comunicarea dintre front office si back office. Practic, comenzile preluate in front-office, la casa de marcat sau terminalul POS, sunt afisate pe display-uri amplasate in unitatile de productie.

SmartCash Kitchen Display, cea mai noua componenta a platformei software SmartCash RMS, a fost special dezvoltata pentru a ajuta restaurantele obisnuite sau de tip fast-food sa gestioneze mai usor comenzile si sa-si optimezeze fluxul de lucru, avand la dispozitie un sistem de vizualizare a comenzilor. Concret: de la tejghea, informatiile privind comenzile ajung automat pe ecranul din bucatarie, astfel incat personalul vede imediat ce comenzi are de pregatit si astfel, timpul de deservire a clientilor se reduce simtitor. Clienti fericiti ca nu mai asteapta mult la coada, flux mai rapid, incasari mai mari!

Cum functioneaza SmartCash Kitchen Display?

Ecranul de tip tactil (touch-screen) permite operarea facila a programului Kitchen Display, atu binevenit in agitatia specifica bucatariilor de fast-food. Cu o singura atingere, bucatarul anunta ca a preluat prepararea mancarii, iar la o a doua atingere inchide procesul de preparare, imprimanta de etichete primind comanda sa tipareasca eticheta cu informatiile despre produs.
SmartCash Kitchen Display contorizeaza timpii din bucatarie si, in cazul depasirii unor limite orare, emite semnale vizuale si acustice, pentru a preveni intarzierile.
SmartCash Kitchen Display

Cine foloseste noul sistem kitchen display de la Magister?

SmartCash Kitchen Display a fost deja implementat in restaurantele care folosesc SmartCash RMS, inclusiv in fast-foodul Phillyas American Grill din mall-ul bucurestean Plaza Romania, si este disponibil gratuit incepand cu cea mai recenta versiune a platformei, respectiv 12.1.0.75.

Va invitam sa aflati cum functioneaza SmartCash Kitchen Display urmarind acest tutorial video.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 5 = 3

false

false

false

false

false