Sistemele POS All-in-One – secretul unei afaceri reusite in retail


Sistemele POS All-in-One – secretul unei afaceri reusite in retail

Stim ca anul acesta a venit cu multe provocari pentru comercianti, odata cu legislatia ce impune dotarea cu noile AMEF. Ca de obicei insa, exista si o veste buna: fie ca ne convine sau nu schimbarea, ne putem folosi de acest prilej pentru a ne consolida afacerea in retail, eficientizand operatiunile din magazin(e) si sporind vanzarile. Cum? Iata cateva sfaturi.

Fara indoiala, pentru micii comercianti (si nu numai), costul echipamentelor reprezinta un factor important in decizia de achizitie. Si mai important este insa raportul calitate – pret. Ce echipamente sa alegeti pentru a iesi in avantaj va spun specialistii Magister:

Ce terminale POS sa alegeti si cum va influenteaza functionalitatile lor activitatea din magazin

Astazi, mai toti cumparatorii sunt ocupati si grabiti, nu au rabdare sa astepte la coada. Iata de ce va recomandam, mai ales cand aveti in zona si alte magazine concurente, sa alegeti un sistem POS performant si rapid. De exemplu, sistemele POS All-in-One marca SP-550 si SP-850, ce se disting printr-o tehnologie de ultima generatie si un design elegant, au un consum redus de energie si accelereaza procesul de vanzare, fiind astfel solutia ideala pentru comerciantii care desfasoara activitati in spatii cu trafic intens si volum mare de vanzari.

Eficienta si nivelul ridicat de performanta sunt date de procesorul Intel Celeron J1900 de 2.0 GHZ Quad Core, lipsa sistemului de ventilare, clasa de protectie (IP 44) contra umiditatii, lichidelor si prafului si calitatea materialului din care este realizat. Modelul SP-850 se remarca printr-o carcasa de culoare neagra din aluminiu turnat sub presiune, cu o clasa de protectie IP54 tolerant la praf si lichide, calitate ce il recomanda cu succes in medii de lucru agresive. Ecranul capacitiv multi-touch de 15′ montat fara rama, are clasa de protectie IP 66, o rezolutie nativa de 1024×768 px, luminozitate de 350 cd/mp si un unghi de inclinare de la 0 la 90.

Pentru ca vanzarile sa mearga struna si sa va asigurati rezultatele dorite, instalati pe noul echipament AMEF o solutie software SmartCash POS, care ofera toate functionalitatile indispensabile comertului modern – desigur, adaptate profilului si dimensiunilor afacerii dvs..

Eficienta in retail

Concret, o solutie performanta de gestiune integrata cu un echipament hardware, conceput special pentru a combina calitatea cu inovatia, precum sistemul POS All-in-One SP-550 sau SP-850, fluidizeaza operatiunile din magazin si imbunatateste experienta clientilor la cumparaturi. Astfel, ii incurajati sa cheltuiasca mai mult si sa revina cu placere in magazin, ba chiar puteti utiliza programul SmartCash Fidelity, pentru a crea promotii si oferte speciale menite sa va tina clientii aproape.

Stiati ca beneficiati de preturi super-avantajoase la achizitionarea solutiei SmartCash RMS impreuna cu aparatele de marcat fiscale in pachetul promotional SmartCash 360? Profitati acum!

Pentru mai multe informatii despre modelele POS si noile case de marcat electronice fiscale din oferta Magister Software, vizitati www.smartpos.ro.

Aveti intrebari? Contactati-ne! Specialistii Magister va stau cu drag la dispozitie.

Intreaba un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − 8 =

false

false

false

false

false