Solutia de gestiune pentru comerciantii cu viziune


Solutia de gestiune pentru comerciantii cu viziune

Stiati ca platforma software pe care o dezvoltam, SmartCash Retail Management System, este singura solutie special creata pentru retail din Romania care este utilizata de lanturi comerciale cu peste 100 de unitati?

Vel-Pitar, CrisTim, MicRo si alte nume consacrate din retailul autohton au beneficiat de-a lungul timpului de scalabilitatea practic nelimitata a solutiei noastre. Aceasta calitate extraordinara face din platforma noastra o solutie de viitor. SmartCash RMS functioneaza la fel de bine pentru un comerciant cu un singur magazin ca si pentru o retea extinsa si in continua dezvoltare.
Anul ce-a trecut, doua branduri majore de imbracaminte, originare din Craiova, au implementat solutiile noastre in retelele proprii de retail, aflate in curs de dezvoltare Musse si Poema sunt doua nume binecunoscute in fashion-ul local si, incet-incet, si in cel national.

Musse, marca romaneasca de imbracaminte si accesorii pentru barbati, este destinatia preferata a tinerilor in pas cu moda, dinamici, competitivi si uneori extravaganti. In ceea ce priveste Poema, sub aceasta marca se creeaza haine diafane, cu croiuri in voga, ce pun in valoare feminitatea purtatoarelor, doamne si domnisoare moderne si cu o viata activa. De asemenea, atat Poema, cat si Musse sunt branduri 100% romanesti. Surprinzator, nu?

magazin-haine-poemaProiectele de implementare a solutiilor SmartCash RMS in retelele Musse si Poema au inceput aproximativ in aceeasi perioada, in luna ianuarie a anului 2013. Dupa instalarea head office-urilor (adica, a centralelor de magazine), au urmat magazinele mai vechi sau nou-noute. S-au deschis magazine in Craiova, Pitesti, Drobeta-Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu, Sibiu, ba chiar un magazin Poema si in Iulius Mall Timisoara. Cel mai recent, doua magazine Musse, respectiv Poema au fost inaugurate, spre sfarsitul toamnei 2013, in mall-ul Sun Plaza Bucuresti, spre bucuria si interesul bucurestenilor blazati de dominatia brandurilor internationale in mall-urile de pe Dambovita.

Proiectele Musse si Poema au fost si sunt implementate in stransa colaborare cu partenerul nostru certificat local din Craiova, compania ECR Systems, care, pentru aceasta performanta, a si obtinut locul II in topul celor mai competitivi parteneri Magister pe 2013.

In 2013 am amagazin-haine-barbati-mussevut cel mai mare succes al nostru. Au fost doua retele de magazine din Craiova pe care le-am automatizat, le-am oferit solutii la cheie, pentru care am muncit extrem de mult, dat fiind si premiul pe care l-am obtinut in aceasta zi. Solutia pe care le-am oferit-o a fost o solutie completa, pe care am instalat-o cu profesionalism, intr-un timp decent, am incercat sa ne respectam toti termenii pe care ii stabilisem cu partenerii nostri, a declarat Alex Opri, director general ECR Systems, intr-un interviu video, acordat cu prilejul celei de-a patra intalniri anuale a partenerilor Magister, in noiembrie 2013.

Platforma noastra, SmartCash Retail Management System, impreuna cu echipamentele specializate si atent configurate, au reprezentat si continua sa reprezinte solutia potrivita pentru doua lanturi de magazine dinamice si cu un potential ridicat de dezvoltare. Specializarea inalta, scalabilitatea ridicata, viteza extrem de redusa de implementare si un sistem de proceduri clare si eficiente, validate de experienta de peste 12 ani a echipei Magister Software, sunt punctele forte ale solutiilor de retail marca SmartCash RMS, atuuri care, in timp, au castigat votul de incredere al comerciantilor din Romania.

Asadar, dragi comercianti si vizitatori, dupa cum ati vazut, SmartCash RMS ajuta retelele de magazine Poema si Musse sa functioneze inteligent si sa se dezvolte pe masura potentialului lor. Ceea ce va dorim si dumneavoastra :) Sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul nivel de retail? Contactati-ne pentru a primi cele mai bune solutii pentru afacerea voastra!

2 Comentarii

 1. Nume Acces* spune:

  Buna ziua

  Sintem angajatele firmei La Casa Pane Dolce din Cluj, magazin 6 str.Fabricii

  Va rugam sa ne ajutati pentru rezolvarea urmatoarei probleme.S-a scos din nomenclatorul de produse ,produsele numite LA CASA.Am incercat sa dam actualizare momenclator din Net Center si a aparut eroare de conectare prin http://FTP.Daca nu se rezolva ,nu putem inchide programul seara .

  Cu respect

 2. Buna ziua,

  Am transmis problema dvs. colegilor de la departamentul de suport. Va rugam pentru sesizari sa contactati call center-ul nostru la numarul de telefon 021.569.36.99 sau la adresa de e-mail suport@magister.ro

  Va multumim!

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 9 = 14

false

false

false

false

false