Solutiile de gestiune si vanzare SmartCash destinate magazinelor specializate in produse pentru animalele de companie sau pet shop


Solutiile de gestiune si vanzare SmartCash destinate magazinelor specializate in produse pentru animalele de companie sau pet shop

Ultimii ani au adus in portofoliul de clienti Magister o serie de magazine specializate in produse pentru animalele de companie saupet shop-uri.

Treaba a devenit serioasa odata cu reteaua retail a distribuitorului Global Pet Trade. Cu ajutorul partenerului nostru IIRUC Service SA, fiecare nou magazin al retelei aflate in continua expansiune nationala utilizeaza software de gestiune SmartCash RMS. Primul magazin, caci acesta este brandul comerciantului, s-a deschis in august 2012, in Iris Shopping Center din cartierul bucurestean Titan.

In cateva luni, au urmat alte trei pet shop-uri: unul in centrul comercial Polus din Cluj, in noiembrie 2012, altul in Auchan City Bucuresti, in decembrie, si ultimul, deschis in aprilie anul acesta, la Galati, in Kaufland.  Global Pet GalatiMagazinele Pet Mag au suprafete generoase, sunt modern mobilate si, ca trasatura deosebita de retail design, zona lor POS este amenajata ca o insula in zona centrala a suprafetei de desfacere, operatorul stand in picioare. Acest truc de marketing inspira dinamism atmosferei din magazin.

In primavara aceasta, alti doi retaileri specializati in produse pentru animale de companie, respectiv Hera’s Clinic Vet din Bd. Bucurestii Noi nr. 68, Bucuresti, si Babya’s Boutique Pet Shop de pe Calea Mosilor, au decis sa implementeze solutii de gestiune si vanzare SmartCash RMS.

Ce avantaje ofera magazinelor tip pet-shop solutiile de gestiune si vanzare SmartCash?

pet-mag-pos-casaPet shop-urile au nevoi speciale. In primul rand, majoritatea functioneaza si ca farmacii veterinare. Aceasta inseamna ca au nevoie de un soft de gestiune si vanzare care sa le ofere suport pentru comercializarea medicamentelor la bucata. Rare sunt cazurile in care stapanii cumpara cutii intregi dintr-un medicament, ci mai degraba numarul fix de capsule sau fiole necesare tratamentului recomandat de veterinar. Cu SmartCash RMS este lesne in primul rand sa vinzi, iar mai apoi sa gestionezi marfa fractionata.

O alta cerinta imperios necesara pentru un soft de magazin de tip pet shop este posibilitatea de a sustine comercializarea unui sortiment variat de produse vrac, care se cantaresc. Cu ajutorul Plug-in-ului SmartCash pentru Programarea Cantarelor Digitale, operatorii isi pot racorda cantarele dupa nevoi, setand elemente precum: denumire, cod PLU cantar, codul de bare de greutate,Hera Clinic Vet pretul unitar, ingrediente, data de expirare. Sincronizand informatia furnizata de cantarul digital cu SmartCash Shop se pot monitoriza cu usurinta termenele de expirare. Iar aceste facilitati sunt disponibile pentru o gama larga de modele si marci de cantare digitale: Digi, CAS, Datecs, Mettler Toledo, Dibal, Selirom sau Vedia.

In plus, avand in vedere ca un pet shop este rareori un magazin de ocazie, ci unul la care clientii se intorc pentru cumparaturi regulate, intocmai ca la un supermarket, cu SmartCash Shop si aplicatia speciala SmartCash Fidelity managerii unui astfel de magazin pot sa isi configureze programe de fidelizare complexe.

Ei bine, Pet Mag, Hera’s Clinic Vet si Baby’s Boutique Pet Shop au gasit suportul necesar afacerii lor in SmartCash, suita noastra de solutii la cheie pentru retail.

Utilizand SmartCash RMS managerii magazinelor de tip pet-shop cu siguranta nu vor avea probleme in a domestici provocarile din retail.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


− 2 = 7

false

false

false

false

false