Solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri


Solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, am dezbatut cum ne putem dezvolta afacerile cu ajutorul automatizarii.

In acest context, Claudiu Stanciulescu, Director General Soft Wizard SRL, a sustinut o prezentare despre solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri.

Pornind de la proiectele comune deja realizate impreuna, de-a lungul anilor, si stabilindu-ne obiectivele in acord cu tendintele actuale din piata, solutiile ERP Mago4 sunt incluse in programul “Integrator Magister” astfel incat sa sustina dezvoltarea afacerilor din diverse domenii – toate, printr-un management unitar de proiect, un singur contract cu clientul si decontare centralizata, sistem unitar de suport si oferta comerciala completa de produse si servicii.

Mai multe detalii in acest sens ne ofera Claudiu insusi: Programul Integrator Magister va oferi in urmatorii ani o gama mult mai larga de solutii clientilor finali si un tip de management mult mai bine integrat si mai inchegat, care va avea un rezultat mult mai bun in piata”.

Urmariti interviul integral!


Voi v-ati pregatit compania pentru anul viitor? Ce planuri aveti? Vreti sa aflati cum va pot ajuta solutiile Integrator Magister sa va dezvoltati? Contactati-ne!

Pentru mai multe informatii contactati specialistii Magister.

Intreaba un specialist!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 − = 1

false

false

false

false

false