Top 3 Dealeri Autorizati SmartCash in 2017


Top 3 Dealeri Autorizati SmartCash in 2017

Intalnirea Partenerilor Magister, eveniment organizat anual de Magister Software premiaza cei mai competitivi Parteneri Certificati si Dealerilor Autorizati de solutii SmartCash RMS, din toata tara, pentru activitatea si rezultatele obtinute in decursul anului.

Anul acesta, la cea de-a opta editie a Intalnirii Partenerilor Magister 2017, la Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata Resort, in prima parte a evenimentului, Mihaela Petcu director vanzari nationale Magister, a prezentat rezultatele programului anual de certificare al companiei.

Pe baza rezultatelor comerciale inregistrate anul acesta, pe primul loc s-a clasat compania Velvet Com din Bacau, reprezentata prin domnul Florin Nastase, in calitate de administrator. Redam mai jos interviul integral in care domnul Nastase ne-a impartasit detalii despre filozofia si strategia de business care a pozitionat, anul acesta, societatea Velvet COM in fruntea clasamentului in topul celor mai dinamici parteneri si Dealeri Autorizati SmartCash.

Locul al doilea a fost ocupat de firma Simon Electronics S.R.L. din Satu Mare, reprezentata de domnul Simon Stefan, director general, care ne-a impartasit detalii despre proiectele, viziunea si strategia in modalitatea de vanzare, pentru anul 2018, in contextul noilor schimbari legislative.

Anul acesta, locul trei i-a revenit companiei Fisc Consulting S.R.L. din Cluj-Napoca, reprezentata prin domnul Marius Egry care a declarant: “… ne bucuram ca facem parte din familia Magister si este o provocare pentru noi, ca in fiecare an, sa vedem noutatile pe care SmartCash le aduce pietei de retail, in marea familie a aplicatiilor de tip software.”

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Solicita Informatii

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


9 − 6 =

false

false

false

false

false