Upgrade SmartCash într-o clipită!


Upgrade SmartCash într-o clipită!

La 16 ani de la înființare, continuăm să inovăm și să perfecționăm suita de soluții software SmartCash RMS pentru a-i ajuta pe comercianții din România să țină pasul cu schimbările legislative, cu tendințele pieței și cu așteptările consumatorilor. Cea mai recentă versiune a platformei noastre software, SmartCash RMS 2018, vă pregătește pentru noile măsuri fiscale (și nu numai) de anul acesta.

SmartCash RMS 2018 aduce noutăți importante atât pentru comercianți, cât și pentru rețeaua națională de parteneri certificați Magister Software:

1 Actualizare super-rapidă

Începând cu SmartCash versiunea 15.1.x, kit-ul de upgrade funcționează după un nou algoritm, ce asigură o viteză sporită de actualizare. Astfel, acum durează doar câteva zeci de secunde actualizarea versiunii software pentru un magazin (inclusiv copia de siguranță), în loc de 30-40 minute, cât dura înainte! Cu aceeași viteză se realizează și instalările multi-instanță, unde timpul de upgrade se înmulțea, anterior, cu numărul de instanțe.

Pentru a utiliza însă noul algoritm este necesar să actualizați versiunea instalată începând cu serverul de date. După finalizarea upgrade-ului datelor și programelor de pe server, se va proceda la fel cu toate celelalte stații conectate la acesta.

Atentie! Noul algoritm este disponibil doar pentru cea mai recentă generație de bază de date. De aceea, vă recomandăm să actualizați cât mai curând noua versiune, pentru a profita din plin de toate funcționalitățile și optimizările SmartCash RMS!

2 Acces remote gratuit la toate unitățile cu contract de asistență autorizață

Odată cu finalizarea sistemului single-sign-on la resursele Magister, Consultanții SmartCash pot efectua  intervenții de la distanță sau actualizări de programe pentru unitățile aflate sub contract tip Asistenta Tehnică Autorizată Magister (ATAM), prin sistemul suport.magister.ro, folosind propria parola de acces, la toate stațiile acoperite de contract.

3 Sistemul de alertare CRM din SmartCash RMS – pentru clienții și partenerii certificați Magister

În urma introducerii sistemului de alertare prin e-mail și SMS la alocarea unui tichet de sesizare, agentul căruia îi este alocat tichetul va primi pe mail și pe telefonul mobil un mesaj care sumarizează conținutul și stadiul de rezolvare a sesizării. Totodată, și clientul final care a deschis sesizarea va primi câte o alertă pe SMS și pe e-mail la deschiderea și respectiv la închiderea unei sesizări.

4 Perfecționare și dezvoltare profesională prin Programul Partener Certificat Magister

Anul acesta, programul se încheie la 1 aprilie, cu o lună mai devreme decât în mod obișnuit. Vă invităm, așadar, să accesați portalul nostru de e-learning pentru a completa cele 12 lecții corespunzătoare fiecărui nivel de calificare dorit.

Încă nu v-ați înscris în program? Vă rugăm să completați formularul online disponibil aici pentru fiecare candidat – atât persoane la prima participare, cât și pe cei care doresc să-și înnoiască licențele profesionale.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


5 − 4 =

false

false

false

false

false