Versiunea noua SmartCash RMS 9.1.1.59 disponibila pentru descarcare

Actualizarea pentru luna iunie, vine iata, putin mai repede decat era asteptata. Pe langa motivele legate de sosirea vacantelor mult asteptate, principalul obiectiv al functionalitatilor incluse in versiunea curenta a fost feedback-ul dumneavoastra, clientii nostri.

In urma turneului de promovare desfasurat in aproape toate zonele tarii, cu ocazia Piata Trade Expo Show, am identificat o serie de cerinte de imbunatatire, in special ale programului SmartCash Shop, pe care iata acum ne-am gandit sa le includem in acest build.

Multumesc mult si pe aceasta cale, doamnei Nicoleta Halus, de la supermarket-ul Stinor din Vicovul de Sus, Jud. Suceava, pentru input-ul extrem de bine fundamentat pe care s-au bazat imbunatatirile versiunii curente. Sper ca de acum inainte cautarea sau listarea retroactiva a receptiilor sa fie simpla ca buna ziua.

Un nou element de imbunatatire este introducerea Update Manager-ului, modul care va asigura de acum inainte propagarea rapida a modificarilor de program catre toti clientii nostri. In acest mod veti putea beneficia rapid de toate noutatile programelor, fara pasi intermediari si fara bataie de cap.

Pentru detaliile complete ale modificarilor versiunii curente consultati urmatorul link: http://smartcash.ro/forums

Vacante placute tuturor!

Dor Bujor Padureanu
Arhitect Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


2 + = 9

false

false

false

false

false