Viitorul este al solutiilor integrate


Viitorul este al solutiilor integrate

La intalnirea anuala a partenerilor Magister 2014, desfasurata in perioada 14-16 noiembrie la Sambata de Sus, directorul general, Dor Bujor Padureanu, a condus conferinta alaturi de coordonatoarea partenerilor, Mihaela Petcu. Atat in cadrul conferintei, cat si in interviul video acordat ulterior, directorul general Magister si-a exprimat multumirea privind certificarea companiilor partenere in cadrul programului de perfectionare continua lansat in primavara 2013. In anul viitor, Magister Software isi propune sa continue dezvoltarea programului de certificare a partenerilor pentru a atinge obiectivul. Produse si servicii convergente la nivel national, motto-ul intalnirii 2014.

“Fiindca partenerii Magister ne sustin zi de zi in misiunea noastra de a oferi solutii la cheie pentru retail la un standard tot mai ridicat, le multumim pentru aportul lor important si ii asiguram de intregul nostru suport in activitatea lor comerciala. Cum anul acesta reteaua de parteneri s-a extins cu trei noi centre de service si suport tehnic autorizat in urma participarii la programul de certificare Magister, suntem incredintati ca acesta va continua sa dea roade si in 2015 si va incurajam sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare, pentru beneficii pe masura. Cele mai mari realizari le-am reusit impreuna, printr-o munca de echipa, astfel incat contam si acum pe sugestiile dvs., sunt oricand binevenite. Sa ne revedem cu bine!”, declara Dor Bujor Padureanu.

Va invitam sa urmariti mesajul video transmis de directorul general Magister Software, Dor Bujor Padureanu, cu ocazia intalnirii de la Sambata de Sus:

“Anul acesta am avut de raspuns unor provocari deosebite. Am reusit sa integram reteaua noastra de parteneri la un nivel pe care nu l-am mai atins niciodata. S-a vazut in toate discursurile, prezentarile si, mai ales, in atmosfera generala care a domnit, aceea de prietenie, de colegialitate, de putere si coeziune pe care am dobandit-o ca retea structurata de parteneri certificati. [...] Fiecare dintre acestia [n.r. parteneri] reprezinta un atu important in favoarea politicii noastre de dezvoltare pentru anii viitori. Pentru ca viitorul este al solutiilor integrate, al integrarilor la nivel uman, profesional si de solutii software, al solutiilor care sunt furnizate de un complex intreg de oameni, de factori, de furnizori de solutii, dar care trebuie sa ajunga la clientul final ca un tot unitar si ca o solutie completa, furnizata la cheie”.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


8 − 5 =

false

false

false

false

false