Vrei să ai… un magazin inteligent?

Cu o experiență de 16 ani pe piața soluțiilor IT pentru retail, Magister Software îți oferă o soluție personalizată pentru magazinul tău.

Implementată în mii de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 40.000 de utilizatori, soluția SmartCash® Retail Management System, dezvoltată de Magister™, este, în prezent, cea mai răspândită platformă software pentru retail-ul de proximitate din România.

Platforma se adresează atât comercianților independenți, unităților de alimentație publică, cât și rețelelor comerciale cu un număr mare de puncte de prezență distribuite teritorial, rețele de peste 100 de unități, platformelor logistice pentru livrări online, precum și furnizorilor de servicii din categoria restaurantelor sau cafenelelor.

În prezent SmartCash® RMS 2018 numără o paletă complexă de aplicații și servicii specializate în managementul de magazin și de lanțuri de magazine, raportare și analiză, vânzare și fidelizare, culegere mobilă de date, integrare cu programe ERP și eCommerce.

Completează acum formularul de mai jos pentru o prezentare gratuită!Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate


false

false

false

false

false