Diana Ionescu
Cum se dezvolta comertul independent in sud-estul tarii, cu SmartCash RMS
23 noiembrie 2017

Continuam seria interviurilor video filmate la Intalnirea Partenerilor Magister 2017, desfasurata in week-end-ul 3-5 noiembrie a.c., la Cheile Gradistei Fundata Resort.

Domnul Silviu Costea, administratorul societatii Ram-Tech Datanetwork din Galati, ne-a vorbit despre cel mai important proiect, de automatizare si integrare a solutiei SmartCash RMS in reteaua de magazine Suru COM.

Finalizat cu succes anul acesta de echipa Ram-Tech Datanetwork, proiectul Suru COM Sulina consolideaza portofoliul de implementari ale suitei de solutii software SmartCash RMS in zona de est a tarii.

Anul acesta, chiar si in conditiile unei piete in crestere lenta, platforma software SmartCash Retail Management System a inregistrat vanzari cu 7% mai mari decat in 2016 in judetele Galati, Tulcea, Braila, Constanta si Vrancea, potrivit datelor prezentate in cadrul Intalnirii Partenerilor Magister 2017.

Si anul acesta, tot mai multi comercianti precum reteaua de magazine Suru COM – Sulina au ales sa-si gestioneze si sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul solutiilor integrate SmartCash RMS. Care au fost motivele care i-au determinat sa opteze pentru solutia noastra va invitam sa aflati din interviul video de mai jos.

Interviu cu Silviu Costea, administrator Ram-Tech, la Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Interviu cu Silviu Costea, administrator Ram-Tech, la Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Din zona de sud-est a tarii, partener Magister Software de aproximativ 15 ani, Gabriel Ceara, administratorul companiei Relsys Pro din Constanta, a vorbit despre transformarea provocarilor in oportunitati de dezvoltare prin targetarea corecta a nisei comerciale, utilizand o solutie scalabila si performanta precum SmartCash RMS: „Concret, clientii cu care colaboram din 2007 si-au deschis un magazin de oportunitate la vremea respectiva si am ajuns in 2017 la retele de magazine tocmai datorita acestei scalabilitati si versatilitati propuse de Magister – centrala de magazine, ERP-uri s.a.m.d.”

Reteaua de Parteneri Certificati Magister se extinde constant la nivelul intregii tari, asigurand, totodata, perfectionarea continua a specialistilor implicati in instalarea si mentenanta solutiilor SmartCash RMS.

Interviu cu Gabriel Ceara,  administrator REL Syspro,  la Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Interviu cu Gabriel Ceara, administrator REL Syspro, la Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!