Dealeri Autorizati SmartCash RMS

Aflati din aceasta pagina de unde puteti achizitiona o solutie profesionala pentru magazinul dvs. si cum puteti gasi cel mai apropiat consultant comercial pentru solutii Magister SmartCash RMS.

Programul Dealer Autorizat SmartCash este un program deschis si se adreseaza companiilor care doresc sa intermedieze comercializarea solutiilor bazate pe platforma software SmartCash RMS pe teritoriul Romaniei.

Un dealer autorizat SmartCash actioneaza sub forma unei consultante comerciale, beneficiind de analiza de solutie si asistenta comerciala directa a specialistilor Magister in scopul definirii unor solutii cat mai eficiente pentru clienti. Companiile incluse in aceasta categorie beneficiaza, alaturi de experienta proprie in domeniu, de cursuri de calificare profesionala pentru solutii SmartCash furnizate de Magister astfel incat sistemele pentru retail proiectate sa fie optime pentru fiecare client in parte.

Sub raport comercial, solutiile sunt contractate direct cu Magister Software, dealerul autorizat fiind mandatat sa incheie contractele de achizitie in numele acestuia. In acest mod fiecare client al solutiilor Magister beneficiaza de o legatura directa cu furnizorul de solutie, acesta din urma, garantand procese de implementare eficiente si unitare la nivel national si asumandu-si intreaga responsabilitate pentru calitatea solutiei furnizate. In acest mod Magister implementeaza conceptul de magazin la cheie, sintetizat in sloganul ce caracterizeaza activitatea companiei: “Solutii la cheie pentru retail”.

Sub aspectul preturilor practicate pentru componentele solutiilor Magister, licente software, echipamente sau servicii de implementare, acestea sunt preturi unice la nivel national, fiind disponibile la oricare dintre dealerii autorizati SmartCash.

Cum gasesc cel mai apropiat Dealer Autorizat SmartCash de localitatea mea?

Certificat Dealer Autorizat Magister

Consultantele comerciale SmartCash sunt identificate prin logo-ul Dealer Autorizat SmartCash RMS afisat in cadrul acestui articol.

Fiecare companie acceptata in acest program, primeste cate un certificat care atesta statutul de autorizare pe care l-a dobandit si durata autorizarii. Autorizarea comerciala nu este nelimitata, ea fiind reinnoita in fiecare an incepand cu data de 1 mai. Orice dealer autorizat este obligat prin contractul incheiat cu Magister Software, ca la cerere, sa prezinte clientilor contractul de mandat comercial in baza caruia actioneaza ca reprezentant Magister Software in teritoriu.

In aceasta sectiune, in meniul lateral, veti gasi lista actualizata permanent a tuturor reprezentantelor comerciale SmartCash, repartizate pe judete. In cadrul fiecarui judet, sunt afisate companiile care acopera zona respectiva.

In pagina fiecarui dealer veti gasi, alaturi de datele de contact si o harta care sa va permita accesul cat mai rapid in showroom-ul acestuia.

Mihaela Petcu-ok 150“Numele meu este Mihaela Petcu si sunt Coordonatoarea Retelei Nationale de Dealeri Autorizati SmartCash.

O parte importanta a activitatii mele de zi cu zi presupune coordonarea consultantilor nostri comerciali din toata tara.

In fiecare zi, alaturi de colegii mei de la Magister, asiguram consultanta specializata si suportul comercial pentru toti colegii nostri care ne reprezinta in fata dumneavoastra la nivel national. Nu este totdeauna o munca usoara, identificarea cerintelor clientilor fiind cateodata destul de dificila.

Daca considerati ca aveti nelamuriri sau doriti pur si simplu sa aflati mai multe despre aspectele comerciale legate de solutiile Magister SmartCash va rog sa nu ezitati sa ma contactati direct, folosind formularul de mai jos.”


Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Politica de Confidentialitate

false

false

false

false

false