Echipamente retail

Magister comercializează toate categoriile de echipamente retail.

Vino in showroom-ul nostru și încearcă echipamentul înainte de a-l cumpăra!
Daca știi deja ce echipamente retail îți trebuie pentru magazinul tău, nu mai sta pe gânduri și comandă-le chiar acum prin magazinul nostru online, SmartPOS.ro!
Daca vrei să mergi la sigur, cumpără echipamentul împreună cu toata soluția! Vei ieși mult mai bine la bani iar consultanța este gratuită!

Imprimante Fiscale

Athlos V-WS si FMC Epson TM-T810Furnizăm soluția de vânzare bazată pe aplicația SmartCash POS împreună cu următoarele două noi modele de echipamente fiscale avizate pentru distribuție și service:

Ambele modele au fost proiectate si sunt executate integral in Romania, demonstrand astfel capacitatea industriei electronice autohtone de a dezvolta echipamente de inalta calitate, pe o nisa de piata dominata pana acum de importuri.

Noile echipamente fiscale pot functiona atat in regim de casa de marcat cat si in regim de imprimanta fiscala, datorita flexibilitatii software-ului cu care sunt dotate.

Case de Marcat

casa_de_marcat_euro-100Suntem autorizati la nivel national de catre Ministerul de Finante pentru comercializarea, fiscalizarea si service-ul oricarui model de casa de marcat marcile:

Fie ca doresti o casa de marcat portabila sau stationara, una simpla sau una complexa, cu interfata PC, la noi vei avea de unde alege din peste 35 de modele.

Cantare Digitale

In oferta noastra veti gasi cele mai diverse cantare digitale comerciale, din categoriile: cantare simple, cantare cu etichetare, platforme de cantarire sau cantare carlig. Marcile comercializate sunt:

Cititoare de Coduri de Bare

Am ales pentru dumneavoastra numai marcile consacrate pe plan mondial ca producatori de cititoare de coduri de bare. Stim din proprie experienta cata bataie de cap poate sa iti dea un cititor ieftin, de slaba calitate. Citiri lente sau eronate, lipsa verificarilor si multe altele, pot sa va dea activitatea peste cap. Cititoarele de coduri de bare comercializate de noi provin de la urmatoarele companii de renume:

Terminale POS All in One Touchscreen

P2CMagister este unul din pionierii implementarii de echipamente Touchscreen in mediul retail din Romania. Aplicatiile noastre au fost proiectate de la bun inceput pentru a integra aceasta tehnologie, astfel incat am ajuns sa cooperam cu majoritatea furnizorilor mondiali de echipamente de acest tip. Un parteneriat special este incheiat cu compania Tycho Electronics, producatorul echipamentelor EloTouch, alaturi de care am dezvoltat proiecte fara precedent pe piata noastra. Echipamentele POS All-In-One comercializate apartin marcilor:

Terminale mobile de colectare date

Computer Mobil Mobility iData 95WMobilitatea este vitala in orice afacere, dar mai ales in retail. Receptiile si transferurile de marfa, comenzile si livrarile sau inventarele se fac rapid si fara greseala utilizand computerele mobile furnizate de Magister. Stiind exact care sunt nevoile comerciantilor, am ales cele mai performante modele de terminale mobile si am dezvoltat aplicatii care sa le valorifice la maximum functionalitatile. Iata bradurile de terminale mobile pe care vi le oferim:

Accesorii diverse si consumabile

Alaturi de echipamentele mentionate, Magister comercializeaza o gama larga de accesorii si consumabile specifice, printre care se numara:

 • Imprimante coduri de bare
 • Imprimante de sectie
 • Numaratoare de bancnote
 • Verificatoare de preturi
 • Sertare de bani
 • Display-uri alfanumerice
 • Role de hartie pentru case de marcat
 • Role de etichete termice

5 Comentarii

 1. scurtu spune:

  buna ziua , am nevoe de cablu de alimentare pt DATECS MP-LD. Daca aveti si la ce pret.Multumesc.

 2. Dor spune:

  Va rugam sa contactati dept. comercial la 031.821.01.50 sau pe e-mail la sales@magister.ro.
  O zi excelenta!

 3. Buna ziua, noi facem comert ambulant(distributie en-gros si en-detail),aveti un program care sa-l putem folosi ? (ma gandesc sa folosesc o tableta+casa de marcat portabila,pentru a controla in permanenta stocul din masina)

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply






9 − 7 =

false

false

false

false

false