Magister Software, la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Magister Software, la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Joi, 17 mai 2018, a avut loc a 17-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, eveniment la care am fost reprezentati de partenerul nostru de traditie, compania Velvet Com, Centru de service si suport tehnic autorizat pentru solutiile noastre, SmartCash RMS.

Organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale, avand deja o traditie de 17 ani in comunitatea locala de afaceri. De asemenea, Gala este si un prilej de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, medicale si educationale de care beneficiaza peste 6000 de localnici din Bacau, conform FSC: http://www.fsc.ro/gala-premiilor-comunitarii-bacauane

Editia de anul acesta a Galei a fost dedicata Centenarului, propunand invitatilor diverse activitati cu tematica nationala: cantece si dansuri folclorice, expozitii de pictura, cina festiva cu preparate romanesti etc. Chiar si mare parte dintre invitati au adoptat, pentru o seara, portul traditional romanesc a fost astfel imbratisat de invitati – oameni de afaceri, politicieni, primari, directori de institutii si companii, presedinti de ONG-uri, artisti, medici etc.

Bineinteles, emotiile au culminat atunci cand s-au anuntat castigatorii celor mai de impact proiecte locale, precum si la momentul licitarii obiectelor donate de parteneri.

Chiar si de la distanta, am avut privilegiul sa sustinem si noi acest important eveniment, fiind reprezentati de Velvet Com – partener vechi si drag al echipei Magister Software, cu o bogata activitate pe plan local.

Totodata, Gala a inclus si o tombola, pentru care am oferit, in calitate de sponsor, un software  de gestiune SmartCash RMS. Ne bucuram ca am putut sustine astfel comunitatea bacauana si speram ca solutia noastra sa fie de ajutor castigatorului.

Mai multe informatii despre eveniment puteti citi aici: https://www.desteptarea.ro/o-seara-bucuriei-si-solidaritatii-traditional-romaneasca/

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false