Omnichannel Retail Software. Magister prezinta SmartCash RMS 2019 la ExpoShop

Omnichannel Retail Software. Magister prezinta SmartCash RMS 2019 la ExpoShop

Noile tehnologii pentru retail pun consumatorul in prim plan. Caracterului dinamic și impredictibil al consumatorului este impus de lipsa timpului, atat in experienta de cumparare online, cat si in cea offline.

Pe lângă dinamica proceselor specifice industriei, retailerii trebuie să se adapteze şi celor mai noi provocări generate de o piaţă mereu în schimbare: modificari rapide de politici comerciale, produse și servicii noi sau schimbari generate de mediul economic.

Folosind  SmartCash RMS 2019 de la Magister, managerii din retail pot coordona unificat procesele comerciale, indiferent de canalul de vanzare folosit. Secretul? Circulatia informatiilor in timp real la nivelul intregului ecosistem comercial.

La ExpoShop va vom prezenta cateva aplicatii practice ale noilor tehnologii omnichannel incluse in versiunea de anul acesta a cunoscutei platforme software pentru retail dezvoltata de compania noastra:

  • Transmiterea in timp real a informatiilor despre produse in magazine folosind solutii ultracompacte;
  • Tehnologii de achizitie mobila de date cu acces in timp real la detalii comerciale;
  • Livrarea produselor in timp real prin integrarea sistemelor distribuite de comenzi din mediul online cu platforma SmartCash RMS.

Va asteptam asadar cu surprize placute, in perioada 9 – 11 octombrie, la standul Magister din cadrul ExpoShop!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false