Interviurile echipei Magister


Interviurile echipei Magister

Duse sunt vremurile in care reflectorul si camera erau atintite asupra partenerilor sau clientilor nostri … Fiindca ne place mereu sa aducem ceva nou, anul acesta, a sosit momentul sa pasim in lumina reflectorului si sa ne gasim cuvintele cele mai potrivite. Ei bine, am constatat ca nu e un lucru chiar asa de usor! Pe aceasta cale, dorim sa multumim tuturor celor care de-a lungul timpului ne-au transmis cateva cuvinte in format video.

La Intalnirea Partenerilor Magister 2012, am gasit un ragaz sa filmam urmatoarele interviuri cu Florin Paraschiv, Directorul Comercial, Mihaela Petcu, Coordonatoarea Retelei Nationale de Dealeri si Stefania Moraru, Asistent de PR & Marketing. Ei reprezinta doar o mica parte din colectiv, insa foarte vizibila in aceeasi masura pentru clienti, cat si pentru parteneri.

Prin urmare, faceti-va confortabili, a venit randul nostru sa vorbim in fata camerei!


Iata mesajul lui Florin Paraschiv, Director Comercial Magister, catre partenerii nostri!

Florin Paraschiv este cel care se asigura ca totul merge ca pe roate in departamentul comercial. Cand vine vorba de achizitii, contracte, solutii, prezentari, Florin este o persoana de baza in echipa noastra. Speram ca ati avut ocazia sa il cunoasteti.


Care sunt mijloacele prin care dorim sa consolidam reteaua de parteneri? Aflati de la Mihaela Petcu.

Mihaela Petcu, o profesionista in domeniul solutiilor pentru retail, este in echipa noastra de la inceputul anului 2012, insa deja a reusit sa dezvolte si sa intareasca reteaua de distributie. Pentru partenerii nostri, Mihaela este prima persoana din lista de contacte de la Magister.


Evenimentele de genul intalnirii anuale sunt foarte importate pentru consolidarea retelei noastre, spune Stefania Moraru de la Departamentul de Marketing.

Stefania Moraru este persoana responsabila de implementarea politicilor de marketing Magister si nu doar atat. Daca aveti un pont pentru vreo stire sau informatii despre magazin nou care a ales SmartCash RMS, contactati-o!

Unul dintre motivele pentru care am realizat aceste clipuri este pentru a asocia un chip vocii pe care o auziti la telefon sau persoanei cu care comunicati prin e-mail. Noua ni se pare mult mai usor sa comunicam cu oameni pe care ii cunoastem. Pe aceia dintre voi, parteneri si colaboratori, pe care nu am avut placerea pana acum sa-i cunoastem fata in fata ii asteptam la evenimentele viitoare.

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


6 − = 2

false

false

false

false

false